Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted (edited)

9.76 Blake. Gej™ diskvalifikovan.edit: Bolt 19.66edit: Uhov i po ovakvom vremenu 2.31

Edited by degenije
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

pobednica u stiplu diskvalifikovana. trcala precicu.

Posted

isao mi tv u pozadini pa sam samo kraickom oka ispratio, u svakom slucaju javljaju komentatori nekih pola sata posle trke (gruba procena) kako je diskvalifikovana i onda im rezija pusta smimak gde ona ka vodenoj preponi (koja je i tako malo izvan staze) sece krivinu, izlazi kompletno sa staze i direktnim putem trci ka preponi (tako sam bar ja skapirao bez da sam pazljivo posmatrao). meni u svoj toj prici bilo zanimljivo to sto komentatori ispljuvase sami sebe zbog toga sto oni to u prenosu nisu primetili vec im je promaklo.

Posted

ustiplu 'pregrade' stazu tako da ih usmjeravaju prema preponama koje su na samo jednom dijelu, moguce da se tu zeznula, djeluje izvodivo.

Posted

Gledao. Usr'o sam se dok sam ga gledao. Ono je poezija. Meni ovo bolje od Bolta. U rangu Bubke. Ne znam kako da opišem koja moć i tehnika u jednom.

• 4 months later...
Posted

Španović sinoć izjednačila državni rekord

Posted
Španović sinoć izjednačila državni rekord
u hali,ali bez obzira, odlican rezultat.6.53 cini mi se
  • 2 weeks later...
Posted
:ph34r: :ph34r: :ph34r:
Južnoafrički atleticar, višestruki šampion na Paraolimpijskim igrama i učesnik Olimpijskih igara u Londonu, Oskar Pistorijus uhapšen je u Pretoriji, pošto je rano jutros usmrtio svoju devojku Rivu Stenkamp. Pistorijus je sa četiri hica u glavu i jednim u ruku pogodio 30. godišnju devojku, za koju je mislio da je provalnik.Mediji u Južnoj Africi prenose da je u pitanju nesrećan slučaj i da je nesrećna devojka želela da iznenadi Pistorijusa za Dan zaljubljenih.
Posted

uh

Posted (edited)

Sigurno je nesrecan slucaj, izresetao je kao na strelistu...

Police say they have been called to his home before over 'domestic incidents' and are "very surprised" by the suggestion that Pistorius mistook Steenkamp for a burglar.
Plus su navodno neke komsije cule svadju i tu noc... Sve je i dalje nezvanicno. Edited by ducca