arheolog1981 Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 25 minutes ago, pbg12345 said: moze i druga bacacica koplja do finala bacala je ove godine 60.56 a 2021 preko 62 To bih baš voleo da vidim al nema šanse
Djuro Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 (edited) 2 hours ago, James Marshall said: Ti baš ne čitaš postove na koje odgovaraš. Šta je postala u međuvremenu nema nikakve veze, ja sam napisao da je u taj posao uskočila bez ikakvog znanja o atletici i da je učila sa neta. Siguran put da nešto sjebe. Iz drugog linka koji si postavio stvari koje mogu da se iščitaju su još jezivije. Dakle one su probavale razne tehnike koje je ova sama smislila (odličan način da se neko trajno upropasti), a i "išle su po nekakvim doktorima i na nekakve terapije". Djeluje da keva ne da nikom pristup maloj, nadam se makar da neko iz saveza može da utiče da odu kod dobrih doktora. Neko iz saveza ih je poslao kod najboljeg (svetskog) doktora. on im je rekao da odmah treba da prestane sa bacanjem i da se posveti terapijama. Radi se o periodu od nekoliko meseci. mama je ipak donela odluku da se i dalje baca, da se ide i na juniorsko EP i na seniorsko SP. Sto nikakve veze sa zivotom nema, kao sto vidimo. Edited August 23, 2023 by Djuro 3 2
Halvard Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Van svake pameti. Bukvalno ništa nije dobila time što je postala juniorska šampionka Evrope uz rezultat lošiji nego pre 2 godine, a mogla je da pogorša povredu. 4
arheolog1981 Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Super, pošto se mama pita i verovatno je stav ili ja odlučujem ili neće da baca uopšte... Savez mora da preseče, nema tu pameti... mora se gledati šta je najbolje za takmičara makar ne bacao za nas sutra 1
James Marshall Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 28 minutes ago, Halvard said: Van svake pameti. Bukvalno ništa nije dobila time što je postala juniorska šampionka Evrope uz rezultat lošiji nego pre 2 godine, a mogla je da pogorša povredu. Dupli gubitak, ne trenira, ne napreduje, odnosno gubi vrijeme svakako, a usput i ne liječi povredu, odnosno možda je i pogoršava, tj. vjerovatno je pogoršava. Čak i da je osvojila nešto, ne znam koliko vrijedi sjebavanja zdravlja na duže staze. Potpuni vadafak momenat. Keva stvarno djeluje kao "ja znam najbolje, makse" pojava, mislim pravnica koja je utripovala da će začas da postane trener za elitne nivoe u seniorskoj atletici, šta može poći po zlu.
arheolog1981 Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Al naša je dobra koliko je Elina Tzengko prsla. Baca 54m jedva
pbg12345 Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 naravno da bi zdravlje moralo biti na prvom mestu pa i samo rezultatski gledajuci, van pameti je forsirati sada i to neka u20 prvenstva zarad buducnosti jedino, nisam siguran bas da je mama kriva za sve, deluje mi da zakljucujemo/osudjuemo bez dovoljno informacija 1
arheolog1981 Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Rekoh da će 60m biti dovoljno za finale... 59.66 je dvanaesta
Jimmy Kowalski Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 1 hour ago, arheolog1981 said: Super, pošto se mama pita i verovatno je stav ili ja odlučujem ili neće da baca uopšte... Savez mora da preseče, nema tu pameti... mora se gledati šta je najbolje za takmičara makar ne bacao za nas sutra Nije ona vlasnistvo saveza. Takmicar odlucuje sta je najbolje za njega. Adriana je punoletna, ako najvise veruje svojoj majci, onda je tako. Kao sto je pbg vec napisao, mi kao javnost ne znamo ama bas nista. I sad treba svaku pricu koja nam se potura preko interneta prihvatiti kao apsolutnu istinu. Pa tako osudujujemo kevu, jer imamo kao uvid da se ponasa kao zla maceha..
Sludge Factory Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Moram da kazem da je rezija prenosa katastrofa, tehnicke discipline nista ne ispratimo kako treba, zato trkace pratimo i u wc. 5
Arkadija Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 A na sve to, svetski rekordi i rekordi prvenstva nigde ne pišu, ako imamo sreće, biće vidljivi u milisekundi kada takmičare voze kolicima do stadiona i to ispisane na ekranu toliko sitno na lila podlozi da se jedva naziru. Danas odgledala nekoliko klipova na YT, uglavnom Boltove rekorde, pa ti prenosi su umetnički nivo za ovo što nam isporučuju Mađari. Da ne spominjem kako se lepo vide imena takmičara, vremena i sl. 2
Meduzalem Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Ako nekom treba strim, nije loš: cdn.livetv696.me/webplayer.php?t=ifr&c=2195183&lang=rs&eid=150026063&lid=2195183&ci=274&si=9 Ovde ima još izbora pa izvolte: http://livetv.sx/rs/eventinfo/150026063_world_championships_budapest/
Meduzalem Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 1 hour ago, Arkadija said: A na sve to, svetski rekordi i rekordi prvenstva nigde ne pišu, ako imamo sreće, biće vidljivi u milisekundi kada takmičare voze kolicima do stadiona i to ispisane na ekranu toliko sitno na lila podlozi da se jedva naziru. Danas odgledala nekoliko klipova na YT, uglavnom Boltove rekorde, pa ti prenosi su umetnički nivo za ovo što nam isporučuju Mađari. Da ne spominjem kako se lepo vide imena takmičara, vremena i sl. Na laptopu, ali doslovno, ne vidi se ništa. Kriminal.
Meduzalem Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Kako glupo pade Ragnaroktm. Proći će ipak u finale.
Recommended Posts