Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted
cekaj stani, ako se jednom bude pravio balkanski ateltski bukvar i njegovo ime se mora naci na nekoj od stranica
naravno, kao jedan od retkih koji je bio suspendovan zbog dopinga na 4 godine. takođe, čuo sam da uskoro izlazi zbirka njegovih izgovora:"Norma u pripizdini, stan, stipendija i klizavo zaletište"...
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted (edited)

@ Venom pa kad je choban koji ne zna

naravno, kao jedan od retkih koji je bio suspendovan zbog dopinga na 4 godine. takođe, čuo sam da uskoro izlazi zbirka njegovih izgovora:"Norma u pripizdini, stan, stipendija i klizavo zaletište"...
ne zaboravi prekratko zaletiste Edited by sherman
Posted

Valjda dijeli deseti najbolji rezultat all-time sa 2.38 (ako tu ne računamo višestruke skokove nekih skakača, kao Sotomajora, koji je dosta puta skakao preko 2.40), i drži svjetski juniorski sa 2.37. Inače, to niko nije prebacio ima već 10 godina, skakali su 2.38, ali niko ni cent više.

Posted (edited)

A sad okršaj Miler Njemica i Perković, biće veselo. Tomašević ako bude među osam, dobar rezultat. Munćan podbacila.edit: HRT ima unilateral ženskog diska, koga to interesuje.

Edited by NekoIzMase
Posted

Kakvo takmičenje u skoku motkom, majko moja. Da mi je neko rekao da će se na EP 2012 morati preskočiti 6m za zlato...

Posted (edited)

Perković prva dva hica u mrežu :huh:edit: Ali zato Miler kidaedit2: Tomašević u drugoj seriji nije prestupila, ugurala se među 8edit3: Perković 67.72 :Hail:

Edited by NekoIzMase
Posted

ja sam mislio da će 5.60 biti za medalje kako su loše krenuli

Posted

Tomašević deveta, kraća 30 cm od osme.

Posted

Dragana bacila 58.34 u trecoj seriji ali je ostala 9. :(

Posted (edited)

Nava 8. u finalu na 1500m sa 3:47.74Turcin diskvalifikovan, Nava 7. :)

Edited by Далибор
Posted (edited)
ej vratise se uspomene na ovo prvenstvo. kakav stadion :Hail:koliko sam ja tad gledao atletiku to je bila bolest
+1A ako je julovac ikada zaista skocio 2.38, ja stavljam onu stvar (kurac) na panj. Edited by Milogled Bluff
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Marija Vucenovic uzela bronzu u bacanju koplja na SP za juniore :Hail:(izgubila srebro u posljednjem kolu, Svedjanka bacila 61.20)

Edited by Feindouno