Jump to content

Atletika

Featured Replies

Kum:Naša štafeta, dok smo bili ozbiljna država... Kompletno bela, :huh: 10. rezultat u Evropi svih vremena. Ko voli atletiku, zna napamet sastav te štafete, a ko ne zna... I ne mora da gleda atletiku, jer to svako mora da zna :isuse: (a šta ako je neko rođen '95. a voli atletiku?)
samo bih dodao jedan +1 na Koraćevo izlaganje. Razmišljam da to bude pitanje za Captcha-u...

uff ko to bese, brankovic je jedan od njih sigurno a za ostale ne mogu da se setimmeni je horor sto je bolt izgubio usred majke jamajke :cry:

uff ko to bese, brankovic je jedan od njih sigurno a za ostale ne mogu da se setim
:isuse:

bolt ko da im je dao 70 metara fore. katastrofalan start.

:isuse:
evo idem u cosak...
meni je horor sto je bolt izgubio usred majke jamajke :cry:
:lol:

U pravu je Kum, čak je i gore nego što on tvrdi. Niko ništa ne radi, a ministarstvo na čelu sa Ž. Obradovićem treba zapaliti.

U pravu je Kum, čak je i gore nego što on tvrdi. Niko ništa ne radi, a ministarstvo na čelu sa Ž. Obradovićem treba zapaliti.
Kakve veze ima Obradović?

Pa zašto na maturskom nije obavezno pitanje sastav Mačev, Jovković, Đurović i Branković

Pa zašto na maturskom nije obavezno pitanje sastav Mačev, Jovković, Đurović i Branković
o da
Pogledaj dok si u ćošku...http://www.youtube.com/watch?v=bFSUpLFO2ZU
ej vratise se uspomene na ovo prvenstvo. kakav stadion :Hail:koliko sam ja tad gledao atletiku to je bila bolestnego nastavnice, jel istina da i Dragutin Topic ima 10. najbolji rezultat svih vremena?

Edited by sherman

ej vratise se uspomene na ovo prvenstvo. kakav stadion :Hail:koliko sam ja tad gledao atletiku to je bila bolestnego nastavnice, jel istina da i Dragutin Topic ima 10. najbolji rezultat svih vremena?
ne

cekaj stani, ako se jednom bude pravio balkanski ateltski bukvar i njegovo ime se mora naci na nekoj od stranica

Pogledaj dok si u ćošku...http://www.youtube.com/watch?v=bFSUpLFO2ZU
Pa ni ovaj komentator ne zna ko je u najbrzoj beloj stafeti. Stavise, nije ih jednom pomenuo, on sve vreme prica o ovima sto se bore za medalje...