pasha Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Svaka cast Nemici za poslednjih 50m, ocajan start ali izvuce na kraju
Tolaa Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Uzeše Britancu srebro u skoku u dalj, poništen mu skok zbog prestupa, umesto drugi sad je peti.
arheolog1981 Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Uzeše Britancu srebro u skoku u dalj, poništen mu skok zbog prestupa, umesto drugi sad je peti.Retroaktivno? To je bio skok iz druge serije ako se ne varam?Sad videh usporeni snimak. Ono je najidealniji odraz ikada, sramno Sve moraju da zaglupe i upropaste... ima otisak ili ne i sve jasno kao dan. Ne, dajmo mašini da meri Sent from my DN2103 using Tapatalk
Tolaa Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 2 minutes ago, arheolog1981 said: Retroaktivno? To je bio skok iz druge serije ako se ne varam? Sad videh usporeni snimak. Ono je najidealniji odraz ikada, sramno Sent from my DN2103 using Tapatalk Žalili su se valjda Švedjani i Francuzi, navodno po nekim novim pravilima je to prestup.
Ayatollah Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Nikako mi nije jasno zbog čega se ne ukine jebeni prestup u daljinskim skakačkim disciplinama. Hajde recimo da je imalo smisla kad se merilo ručno da postoji neka fiksna linija odakle se skače i meri, sada sa laserskim merenjem nema nikakvog smisla. Lepo uvedeš odraznu zonu od 30-40 centimetara, i meriš od mesta odraza u toj zoni do mesta doskoka. Ovako se skakači više koncentrišu na to da ne prestupe, nego na sam skok.
mlatko Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 a šteta i glineNe znam, izgubila bi taj neki svoj čar disciplina. Jeste to nerviranje i sve ali šta su tako nešto drastično menjali u pravilima atletike? Ne pada mi na pamet ništaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
Lezilebovich Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 (edited) 10 minutes ago, Ayatollah said: Nikako mi nije jasno zbog čega se ne ukine jebeni prestup u daljinskim skakačkim disciplinama. Hajde recimo da je imalo smisla kad se merilo ručno da postoji neka fiksna linija odakle se skače i meri, sada sa laserskim merenjem nema nikakvog smisla. Lepo uvedeš odraznu zonu od 30-40 centimetara, i meriš od mesta odraza u toj zoni do mesta doskoka. Ovako se skakači više koncentrišu na to da ne prestupe, nego na sam skok. Mislim da je i preciznost kod odraza deo discipline Bilo bi i teze i nezanimljivije za gledanje, jer ne bi imao metre sa strane i tesko bi se odredilo da li je duze ili krace od drugog skoka Edited August 16, 2022 by Lezilebovich 2
Halvard Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 16 hours ago, arheolog1981 said: Retroaktivno? To je bio skok iz druge serije ako se ne varam? Sad videh usporeni snimak. Ono je najidealniji odraz ikada, sramno Sve moraju da zaglupe i upropaste... ima otisak ili ne i sve jasno kao dan. Ne, dajmo mašini da meri Sent from my DN2103 using Tapatalk Jbg, ako je ono Ivanino u Judžinu bio prestup, onda mora biti i ovo. 15 hours ago, Lezilebovich said: Mislim da je i preciznost kod odraza deo discipline Upravo, odraz je integralni deo discipline. To bi bilo kao da se uvede leteći start u sprintu. Dobijaš potpuno drugačiji sport. 4
Tolaa Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Odlično finale u ženskom skoku s motkom, 3 takmičarke preskočile 4.75, evo Finkinja i 4.80! 1
Halvard Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Kakva je kraljica Femke Bol Najbolja evropska atletičarka!
arheolog1981 Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Odlično finale u ženskom skoku s motkom, 3 takmičarke preskočile 4.75, evo Finkinja i 4.80! Na kraju 4.85 Finkinja, izjednačen rekord evropskih prvenstava i 3 puta oboren NR. Pre ovoga joj 4.72 bilo najbolje Sent from my DN2103 using Tapatalk
Halvard Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Adrijana deluje jako nervozno, baš baš loš hitac u prvoj seriji. Valjda će se opustiti.
arheolog1981 Posted August 18, 2022 Posted August 18, 2022 Van okvira ode koplje, trema. Biće to ok Sad već ne valja, dva prestupa. Bilo preko 60m koplje al je gazila liniju Sent from my DN2103 using Tapatalk
Recommended Posts