freakns Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Nije smešna tema ali ovo isto je i meni zvucalo histericno :D
Timmy Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 U srpskom humoru je na samom vrhu taj odnos izmedju zeta i taste, kao sto je u USA zanimljivo praviti fore sa drkanjem i prdenjem...Meni nije smesno, naprotiv...
teacher Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 U srpskom humoru je na samom vrhu taj odnos izmedju zeta i taste, kao sto je u USA zanimljivo praviti fore sa drkanjem i prdenjem...Meni nije smesno, naprotiv... kad se zamislim, nije ni meni smešno.
Кристофер Лумумбо Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 http://www.telegraf.rs/sport/1921207-suze-tokom-secanja-na-237-metara-dragutinu-topicu-srce-zaigralo-i-25-godina-posle
Korki Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Russian race walker Emelyanov cleared in doping caseAssociated Press Updated: January 20, 2016, 9:12 AM ET MOSCOW -- Russian race walker Stanislav Emelyanov has been cleared of doping after a second sample failed to indicate the presence of a banned substance, the IAAF said Wednesday. Emelyanov, who could be a medal contender at this year's Olympics if Russia's suspension from track and field is lifted, had been facing a lengthy ban for a second career doping offense. But the backup "B" sample did not confirm the original positive finding for EPO. The IAAF told The Associated Press in an e-mailed statement that it "has reserved the right to pursue Stanislav Emelyanov for other anti-doping rule violations under IAAF rules" and is seeking legal advice. In June, Emelyanov tested positive for EPO along with five other Russian walkers at a training center in the city of Saransk, which has become notorious after more than 30 of its athletes failed doping tests in recent years. A report from a World Anti-Doping Agency commission in November said that staff at the center had attempted to obstruct drug testers and that Emelyanov had provided an incorrect phone number in a supposed attempt to throw testers off the scent. It was not clear whether the "other anti-doping rule violations" mentioned by the IAAF were linked to the apparent obstruction. The other five athletes who tested positive along with Emelyanov, including reigning European women's champion Elmira Alembekova, remain under provisional suspension, the IAAF said. Је л ово значи да је колективно кажњавање било погрешно или политичко мотивисано? Говорим о центру где су према наводима IAAF и WADA сви требали да буду допинговани а онда то пребацили на цео савез и гомилу спортиста који са тим центром нису имали везе те их све ђутуре казнили. Сада видимо да ни у том центру нису сви допинговани чиме цела конструкција о великој завери унутар руске атлетике пада у воду. Нисам приметио да су западни медији били гласни у објављивању ове вести, на маргинама.
Timmy Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Ivana lepo krenula sezonu pobedom u Dizeldorfu u dvorani sa 6.79. Sasvim dobar rezultat za ovo doba godine.
bigvlada Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Da li je neko gledao miting juče? Iznenađujuće mnogo juniora, oboreno par državnih rekorda. Ivana skočila 6,83m, Rale pominjao Kuma,
Arkadija Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Ja sam gledala 2 minuta i pobegla. Slika Tome Nikolića i ministra sporta Udovičiča, koji su obojica izgleda lišeni svake spontanosti, kako pokušavaju da budu razdragani među dečicom, mi je izazvala talas mučnine, a kada sam videla da događaju prisustvuje i združeni generalštab odustala sam od daljeg gledanja. Mi smo jedan potpuni k.... od države, jer ovakvu dvoranu dobijamo tek u drugoj deceniji 21. veka i to kao državni projekat najvišeg nacionalnog nivoa, a sigurna sam da dvorane ovog tipa u normalnim zemljama postoje u svim većim gradovima ili univerzitetskim centrima.
renne Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Još kad se Udovičić zahvaljivao Gašiću na svemu što je uradio za srpski sport
levi Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Solidan fazon sa uključivanjem prenosa Raleta tranzistora u razglas u hali, da najavi takmičare i da loži trkače u finišu trke
bigvlada Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Solidan fazon sa uključivanjem prenosa Raleta tranzistora u razglas u hali, da najavi takmičare i da loži trkače u finišu trke Taj "solidan fazon" je koštao Amelu Terzić pobede. Rale je krenuo da se dere u trenutku kada je ova stizala prvoplasiranu pred ciljem, ova se okrenula i pojačala još malo, dovoljno da pobedi.
levi Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 E nisam to video :D Nema veze, nije je Rale koštao pobede, nego to što je protivnica bila bolja
Timmy Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 (edited) Pocinje dvoransko SP. Od nasih samo Ivana... al nisam ovo znao: Bezveze... Takmičenje u Portlandu biće na neki način revolucionarno, s obzirom na to da neće biti kvalifikacija, nego će svih 16 takmičarki direktno u finale, gde će svaka od njih imati po tri skoka. Mesto u četvrtoj i petoj seriji obezbediće osam najboljih, dok će priliku na šesti skok imati samo četiri najbolje plasirane. "Jasno je da su IAAF i organizatori u Portlandu želeli maksimalnu pažnju da posvete najboljim atletičarima, ali odluka da 16 takmičara nastupa u finalu znači i veliku pauzu između prve tri serije, oko 20 minuta, pa teško da možemo očekivati vrhunska ostvarenja u nastavku takmičenja", izjavio je Goran Obradović, trener Ivane Španović. Prema njegovim rečima, na ovaj način se favorizuju daljašice čiji treneri nisu u stanju da podese formu za kvalifikacije i finale. "Mislim da na novom konceptu treba još dosta da se radi, ali videćemo kako će se devojke snaći na zaletištu. Što se tiče Ivane, odlično smo radili, a sa novim pravilima ide i nova taktika. Cilj je da u prve tri serije skoči bar približno koliko vredi u ovom trenutku, a za koji plasman će to biti dovoljno ne zavisi samo od nas", poručio je Obradović. Na šampionatu sveta u Portlandu učestvovaće 500 atletičara iz 148 zemalja, a Španovićeva na zaletište izlazi 19. marta u tri sata ujutro po srpskom vremenu. Edited March 17, 2016 by Timmy
Timmy Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ivana na tacno 7m u prvoj seriji :hail: Medalja maltene sigurna. Nadam se što sjajnijoj.
Recommended Posts