Halvard Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Evo fotografije tog nesrećnog skoka Nastasje Mirončik iz Daegua '11. :D
SNARC Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Španovićeva: Zajedno sa državom obaramo rekordeIvana Španović i njen trener Goran Obradović poručili su da uspesi sportista u poslednje vreme nisu slucajnost, nego posledica pravog odnosa države prema njima. "Kao što mi obaramo rekorde, tako ih obara i država“", rekla je Španovićeva. Njen trener Goran Obradović ukazao je na suštinu pomoći države. "Otkako je 2008.godine doneta Uredba o nagrađivanju sportista, koja je srećom prerasla u Zakon, ova oblast u našem društvu podignuta je na drastično viši nivo. Pravi je to bio potez, to sam rekao i na prijemu kod premijera Aleksandra Vučića. Ostavljam statističarima da prebroje tadašnje i sadašnje uspehe", rekao je Obradović. Oh, usracu se.
Timmy Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Sto ces se usrati? Sportisti vec godinama izjavljuju da napokon imaju dobar tretman od strane drzave i da su zadovoljni uslovima. Otprilike od dolaska Divca u OK (sta god ja mislio o njemu)
Joe D Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ja koliko vidim, u tekstu se pominje Vucic a ne Divac.
Jozef K. Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Za samo par... AV je uspeo... Poslao tapatalk
svashtabezneshto Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 2008. godina se pominje i donošenje uredbe.
Timmy Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ja koliko vidim, u tekstu se pominje Vucic a ne Divac. Nisam citao pazljivo do kraja :) Sad se i meni sere :D
eumeswil Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Vraća se Jelena. Legendarna Ruskinja nastupiće na na dvoranskom prvenstvu sveta u Portlandu, u martu iduće godine. Isinbajeva (33) poslednji put se takmičila na šampionatu sveta u Moskvi 2013. kada je osvojila zlatnu medalju. Ona je saopštila da će pre prvenstva sveta u SAD, koje će biti održano od 17. do 20. marta, učestvovati na dva takmičenja u Rusiji. Isinbajeva je međutim, ostavila mogućnost da propusti šampionat sveta u SAD, "ukoliko se ne bude osećala spremnom". "Ipak, najvažnije takmičenje iduće godine su Olimpijske igre u Rio de Žaneiru", rekla je Isinbajeva. Isinbajeva je uz dve olimpijske osvojila i tri svetske titule na otvorenom, jednom je bila prvak Evrope, a ima još 14 zlatnih medalja iz drugih takmičenja.
Đipalo Junuz Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Izgleda da neće moći Jelena da se vrati: LONDON (AP) -- The Latest from the IAAF investigation (all times local): ___ 9:30 p.m. Russia's track and field federation has been provisionally suspended by the sport's governing body following damning allegations of state-sponsored doping. The decision by the IAAF's ruling council will keep Russian track and field athletes out of international competition for an indefinite period — possibly including next year's Olympics in Brazil. The vote was 22-1.
Muwan Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Svratih na topik samo da pitam da li se već opasao eksplozivom. Ako Rusi ne nastupe na OI a oni ludaci sa RTS pošalju njega u Rio slušaćemo verovatno najbrutalnije šovinističke ispade u istoriji televizije. Doduše slušaćemo ih i ako Rusi odu na OI.
teacher Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Svratih na topik samo da pitam da li se već opasao eksplozivom. Ako Rusi ne nastupe na OI a oni ludaci sa RTS pošalju njega u Rio slušaćemo verovatno najbrutalnije šovinističke ispade u istoriji televizije. Doduše slušaćemo ih i ako Rusi odu na OI. bila bi fora da i jamajčanima zabrane učešće...
Đipalo Junuz Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Spalio bi se Kumara ispred onog olimpijskog sata na Terazijama.
Recommended Posts