Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Evo fotografije tog nesrećnog skoka Nastasje Mirončik iz Daegua '11. :D

Nastassia-Mironchyk-Ivanova-hair.jpg

• 2 weeks later...
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Španovićeva: Zajedno sa državom obaramo rekorde

Ivana Španović i njen trener Goran Obradović poručili su da uspesi sportista u poslednje vreme nisu slucajnost, nego posledica pravog odnosa države prema njima.

"Kao što mi obaramo rekorde, tako ih obara i država“", rekla je Španovićeva.

Njen trener Goran Obradović ukazao je na suštinu pomoći države. 

"Otkako je 2008.godine doneta Uredba o nagrađivanju sportista, koja je srećom prerasla u Zakon, ova oblast u našem društvu podignuta je na drastično viši nivo. Pravi je to bio potez, to sam rekao i na prijemu kod premijera Aleksandra Vučića. Ostavljam statističarima da prebroje tadašnje i sadašnje uspehe", rekao je Obradović.

Oh, usracu se.

Posted

Sto ces se usrati? Sportisti vec godinama izjavljuju da napokon imaju dobar tretman od strane drzave i da su zadovoljni uslovima. Otprilike od dolaska Divca u OK (sta god ja mislio o njemu)

Posted

Ja koliko vidim, u tekstu se pominje Vucic a ne Divac.

Posted

Za samo par... AV je uspeo...

Poslao tapatalk

Posted

2008. godina se pominje i donošenje uredbe.

Posted

Ja koliko vidim, u tekstu se pominje Vucic a ne Divac.

Nisam citao pazljivo do kraja :) Sad se i meni sere :D

• 1 month later...
Posted

Vraća se Jelena.

Legendarna Ruskinja nastupiće na na dvoranskom prvenstvu sveta u Portlandu, u martu iduće godine.

Isinbajeva (33) poslednji put se takmičila na šampionatu sveta u Moskvi 2013. kada je osvojila zlatnu medalju.

Ona je saopštila da će pre prvenstva sveta u SAD, koje će biti održano od 17. do 20. marta, učestvovati na dva takmičenja u Rusiji. 

Isinbajeva je međutim, ostavila mogućnost da propusti šampionat sveta u SAD, "ukoliko se ne bude osećala spremnom". 

"Ipak, najvažnije takmičenje iduće godine su Olimpijske igre u Rio de Žaneiru", rekla je Isinbajeva

Isinbajeva je uz dve olimpijske osvojila i tri svetske titule na otvorenom, jednom je bila prvak Evrope, a ima još 14 zlatnih medalja iz drugih takmičenja.

• 4 weeks later...
Posted

Izgleda da neće moći Jelena da se vrati:

LONDON (AP) -- The Latest from the IAAF investigation (all times local):

___

9:30 p.m.

Russia's track and field federation has been provisionally suspended by the sport's governing body following damning allegations of state-sponsored doping.

The decision by the IAAF's ruling council will keep Russian track and field athletes out of international competition for an indefinite period — possibly including next year's Olympics in Brazil.

The vote was 22-1.

Posted

Svratih na topik samo da pitam da li se već opasao eksplozivom. Ako Rusi ne nastupe na OI a oni ludaci sa RTS pošalju njega u Rio slušaćemo verovatno najbrutalnije šovinističke ispade u istoriji televizije. Doduše slušaćemo ih i ako Rusi odu na OI.

Posted

Svratih na topik samo da pitam da li se već opasao eksplozivom. Ako Rusi ne nastupe na OI a oni ludaci sa RTS pošalju njega u Rio slušaćemo verovatno najbrutalnije šovinističke ispade u istoriji televizije. Doduše slušaćemo ih i ako Rusi odu na OI.

bila bi fora da i jamajčanima zabrane učešće...

Posted

Spalio bi se Kumara ispred onog olimpijskog sata na Terazijama.