elementary Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Neka se skoncentriše pa u zadnjoj seriji da skoči opet preko 7. Meni kao da pokazalo prvo prestup na onom linku :) Edited August 28, 2015 by elementary
renne Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Neka se skoncentriše pa u zadnjoj seriji da skoči opet preko 7. nije
mlatko Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Plasi me Bartoletta, pre 2 meseca je skocila najbolji skok oce godine 7,12
elementary Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Jao pustio sam na kratko rts, šta lupa ova budaletina o azilantima , boles. Dobro je. Edited August 28, 2015 by elementary
Parsons Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 meni je neverovatno da, u danasnje vreme skoro potpune live-cam pokrivenosti planete, kad moja baba-tetka sa uba ima live kameru na ulazu zgrade, ne mozemo uzivo da gledamo atletski dogadjaj godine za nas i to uz placen prenos. da li je ikome u rts-u palo na pamet da ce mozda reziser da prikazuje neko drugo desavanje na stadionu.
Recommended Posts