Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Ja gledam na BHT.Torkildsen bacio oko 91.20, najbolji rezultat sezone.Bolt nista specijalno... Meritt ocekivano opet dobio Warrinera itd.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

ako mozete da javite shta radi blanka, bio bih vam zahvalan :D

Posted

Obori svjetski rekord Isinbajeva :Hail:5.06Blanka prva sa 2.01, rusila 3x 2.05. Friedrich cetvrta tek.

Posted
Blanka prva sa 2.01, rusila 3x 2.05. Friedrich cetvrta tek.
hvala puno. 1.55 kvota u lavovima, molim lepo :D
Posted
Obori svjetski rekord Isinbajeva :Hail: 5.06
Okrenula rusku zastavu naopacke, samo za Duska :wub:
Posted
hvala puno. 1.55 kvota u lavovima, molim lepo :D
1.6 bilo ovde ali mi se nije uklapala u koncepciju sa Americkom kosarkom, mada je poprilican zicer...
Posted

kakva 4x100 trka, kako je uspeo Bolt da izvuče pobedu, neverovatno

Posted

Spearmon umro pored njega a ovaj se jos krevelji :)Stvarno nije normalan.

Posted (edited)

Pomislio sam prvo, malo je ipak nekorektno podjebavati tako protivnika u facu. Međutim, i Spirmon se nasmejao, oni su dobri drugari... Kroz dve-tri godine, kad malo savlada tehniku, Bolt će skakati 9,15 u dalj :)

Edited by Quizmaster
Posted

Biljana Topic troskocila 14.51 u Zagrebu.

Posted

Sanya Richards stize najboljim rezultatom sezone do jackpota (tj trecine istog vjerovatno)

Posted (edited)

Bolt 19.57 sa plazenjem jezika i usporavanjem.Isinbajeva i Kenenisa takodje uzeli po trecinu dzekpota

Edited by Feindouno
Posted
13. septembar 2009. | 21:33 | Izvor: B92Biljana Topić druga u SolunuSrpska atletičarka Biljana Topić osvojila je drugo mesto u troskoku u Finalu IAAF Gran Pri mitinga u Solunu uz novi nacionalni rekorod od 14,56 metara.„Skakale su se četiri serije, sve vreme sam bila na četvrtom mestu do poslednje, kada sam skočila 14,56 i tako preuzela drugu poziciju. Zaista sam srećna, ovo je za mene bila veoma uspešna sezona i nisam mogla na bolji i lepši način da je završim nego, da u Finalu Gran Pri mitinga, popravim svoj i nacionalni rekord za četiri centimetra“ izjavila je Biljana Topić.Prvo mesto u Solunu zauzela je Kubanka Mejl Gej, skokom od 14,62 metara, dok je Topićka iza sebe ostavila i jednu od najuspešnijih troskakokašica sveta, Ruskinju Tatjanu Lebedevu, koja je bila treća, sa skokom od 14,48 metara.