Friend Posted August 8 Posted August 8 (edited) Pojma nisam imao niti sada imam o papagajima, znam za tigrice, nimfe i to je sve. Ovaj rozen to je valjda lovebird koliko sam guglao. I prilicno lice tako da bi se klincima svideo. Kapiram za rucno hranjneje..Osim sto je to preduslov svih preduslova... Po tvom iskustvu kakva je razlika imati tigricu ili rozenkolisa po pitanju: -bucnosti -vezivanja -inteligencije? Edited August 8 by Friend
kud u maglu Simoviću Posted August 8 Posted August 8 ne znam, mislim ne mogu da presudim tigrica koju smo imali je bila ručno hranjena, a rozenkolis iz zoo-a. tigrica je bila od trenutka ulaska u stan domaći ljubimac, ono u kavezu samo na spavanju, kupanje u lavabou, posle feniranje… ovaj rozenkolis se nikada nije potpuno odomaćio
Friend Posted August 8 Posted August 8 Ne znam jesi video poslednji moj edit gore? Rozenkolis iz zooa, mozda nije rucno hranjen?
kud u maglu Simoviću Posted August 8 Posted August 8 evo sad gledam, da taj rozenkolis kog smo imali nije bio ručno hranjen sigurno pre tigricu zbog iskustva koje sam imao sada da uzimam pticu prvi pik bi mi bio braunouhi za njega kažu da je najumiljatija ptica kog god da uzmeš samo nek je ručno hranjen 1
Recommended Posts