renne Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 imao par onomad, živeli 17 godina, i kućicu su imali svoju. Divne ptice, ali jako glasne, a ovo je skoro pa dnevni ritual, mnogo lepo za gledanje
djili Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 imao par onomad, živeli 17 godina, i kućicu su imali svoju. Divne ptice, ali jako glasne, a ovo je skoro pa dnevni ritual, mnogo lepo za gledanje Zensko-muski par? Jeste imali pilice?
renne Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Da, žm par. Samo jednom su uspeli da iznesu jedno pile. Inače su se mnogo voleto. Ti rituali ljubljenja i hranjenja su bili famtastični. I obožavali su da se igraju sa crevom od uključenog usisivača. A i sa mačkom su se divno slagali. More suza sam isplakao kada su uginuli
Hippie Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 u stvari nije stvar u uljepsavanju nego tako nose materijal kad prave gnijezda. preslatko i kolko god neverovatno ipak je prirodno.... meni ovaj video ipak ostaje skoro pa pravo savrsenstvo..... jos ako je papagaj potrefijo tonalitet, a ne klavijaturista, ondak savrsenstvo postaje cisto; http://www.youtube.com/watch?v=9xd4kniHJqw
Aće Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 probno letenje se pretvorilo u back to the nature :) sto bi rekli na popularnim animal kanalima: "amazingly, she made a full recovery"
ivy Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 probno letenje se pretvorilo u back to the nature :) sto bi rekli na popularnim animal kanalima: "amazingly, she made a full recovery" super!!!!
Аврам Гојић Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 probno letenje se pretvorilo u back to the nature :) sto bi rekli na popularnim animal kanalima: "amazingly, she made a full recovery"
halloween Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) Ujutru je svečano otvaranje restorana za male ptice (tj. hranilice) na mojoj terasi. Slike postavljam nakon otvaranja. Kažu da sad treba da nabavim i mačku pa da zaokružim ekosistem. Edited October 23, 2014 by halloween
halloween Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Woby house hranilica 282 din i deblji bambusov štap iz Uradi sam 229 din poboden u saksiju. http://www.ptica.org/pocetak/hranjenje.html Edited October 24, 2014 by halloween
Friend Posted August 8 Posted August 8 Valjda je ovo pravi topik za: deca zele papagaja za kucnog ljubimca i sad se lomi glava gde nabaviti papagaja? Tigrica je u pitanju. Da li imate preporuku za odgajivaca ili za prodavnicu, Pet centar?
kud u maglu Simoviću Posted August 8 Posted August 8 22 minutes ago, Friend said: Valjda je ovo pravi topik za: deca zele papagaja za kucnog ljubimca i sad se lomi glava gde nabaviti papagaja? Tigrica je u pitanju. Da li imate preporuku za odgajivaca ili za prodavnicu, Pet centar? najbolje odgajivačnicagde su ručno hranjeni, mimoiđi prodavnice ili pet shopove razmisli još jednom o braunouhim ili rozenkolisima
Friend Posted August 8 Posted August 8 (edited) Mozes li ukratko o ovim predlozima za druge vrste, koje su prednosti, razlike? Za odgajivacnice sam sa neta primetio sivu stenu, zemun i jos koju, to je sve Beograd. Ima i u Paracinu al to mi daleko.. Edited August 8 by Friend
kud u maglu Simoviću Posted August 8 Posted August 8 tigrice mu iz moje vizure nekadašnjeg vlasnika iste i rozenkolisa dođu kao vid "industrije" jedni su veći drugi, manji. da bi progovorili moraš mečku da rodiš. nema tu neke filosofije naročite pošto je to ljubimac za decu ne znam šta je cilj, dal da ih skinete s vrata ili da ih naučite odgovornosti? poenta je da papagaj(koji god) BUDE RUČNO HRANJEN, zato što su u pitanju bukvalno različite ptice u pitanju. ovi ručno hranjeni su navikli na čoveka i momentalno stvaraju neku vrstu interakcije i veze od tuda i moj predlog zašto ne tigrica ne zbog samih ptica, više zbog odgajivča
Recommended Posts