Have_Fun Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 ovo je druga sezona da se lasticama rusi gnezdo zbog vlage :/prosle godine sam pokusao da malce koji su se tek izpilili, izlastili prebacim u drugo gnezdo kod ortaka, ali nije uspelo :(ove godine, HA! goooooogle to the rescue! i "kako napraviti gnezdo za laste" :)od stiropora, lepljeno domacim lepkom na bazi brasna.. stiropor malo zabrljan blatom i kojestima da bi sto vise licilo na "pravo"ova letva i ovaj karton su tu da bi pridrzali gnezdo ne radi estetike :Dmalac je vracen, mama lasta obilazi i radi svoj posao.. sve kul.. ja srecan ^_^
halloween Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Kavez za ptice impozantnih dimenzija, tradicionalno majstorstvo Tunizana. Ovaj sa slike stoji u hotelskom foajeu, sluzi kao postansko sanduce.
ivy Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 jel može sipina kost ali prava,morska iz sipe da se koristi za ptice? misim da li treba nešto da se steriliše ili nešto?
Aće Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 pitao sam veterinare, kazu moze, mos je sterilisati pre davanja. btw, real life vs internet 1:0
Aće Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 da, ali ima povredjeno krilo i ne vidi na jedno oko, pa je upitno da li ce biti u stanju da se vrati u prirodu. trenutno je kod drugarice veterinarke.
Аврам Гојић Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 pa šta ćete sa njom? da nemam mačke, ove sekunde bih se ponudio da ga/je trajno udomim.
Tale Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Protivzakonito je, kao prvo. Zoo vrt Palić bi možda mogao da je zbrine zauvek, ali treba proveriti. Ima još jedno moguće rešenje: treba pitati g. Hani Girgiza da li on ima prostora.
katamaran Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 ovo je druga sezona da se lasticama rusi gnezdo zbog vlage :/ prosle godine sam pokusao da malce koji su se tek izpilili, izlastili prebacim u drugo gnezdo kod ortaka, ali nije uspelo :( ove godine, HA! goooooogle to the rescue! i "kako napraviti gnezdo za laste" :) laste.jpg od stiropora, lepljeno domacim lepkom na bazi brasna.. stiropor malo zabrljan blatom i kojestima da bi sto vise licilo na "pravo" ova letva i ovaj karton su tu da bi pridrzali gnezdo ne radi estetike :D malac je vracen, mama lasta obilazi i radi svoj posao.. sve kul.. ja srecan ^_^ svaka cast :)
ivy Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 pitao sam veterinare, kazu moze, mos je sterilisati pre davanja. kul..dobila 1 gomilu sipine kosti od morskog ribara... ako nekome treba,neka bar grickaju jadne ptice kad već čame u zatvoru šaljem poštom
Aće Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 pa šta ćete sa njom? da nemam mačke, ove sekunde bih se ponudio da ga/je trajno udomim. nace se neko resenje. ima to za palic, utina od pre nekoliko postova je otisla tamo.
djili Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 u stvari nije stvar u uljepsavanju nego tako nose materijal kad prave gnijezda.
Recommended Posts