nisam ja Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 krenuo feđa da se prekrsti sa tri prsta ko đolo, al se onda setio pa se samo lupo po prsima.
Jean-Luc Picard Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Jebote, koliko god bih voleo da Delpo odere Federera, slađe bi mi bilo da Nole i treći put za nedelju dana pocepa matoru drtinu i izjednači H2H Da bi se to desilo, matora drtina mora da odere bika sa Majorke, što mi u ovom trenutku deluje realno koliko i ulazak Srbije u EU.
Ros Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Da bi se to desilo, matora drtina mora da odere bika sa Majorke, što mi u ovom trenutku deluje realno koliko i ulazak Srbije u EU.nemoj biti tako siguran. dobar je fedja jos.
Time Crisis Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Da bi se to desilo, matora drtina mora da odere bika sa Majorke, što mi u ovom trenutku deluje realno koliko i ulazak Srbije u EU.Del Potro polumrtav ionako ne bi imao velike šanse, ako ništa drugo Federer je tu najodmorniji, ako Rafa odigra loš meč, može bez problema da izgubi. :)
Max Morlock Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Da bi se to desilo, matora drtina mora da odere bika sa Majorke, što mi u ovom trenutku deluje realno koliko i ulazak Srbije u EU.Znam, malo sam se preračunao, uhvatila me popodnevna dremka :P Ali, kako stvari stoje, pola posla je obavljeno Mada, iskreno mi je žao što je Delpo izgubio... ipak nisam mogao da navijam za Federera. :o
keitel Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Del Potro je imao šansu da dođe do broja 3, da je dobio Federera i Nadala u polufinalu. Nije to baš bilo tako nemoguće.Njemu bi fino legao Lendl, ili neki drugi veliki as iz prošlosti koji može da radi na psihologiji šampiona.
Mil@n Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Njemu bi fino legao Lendl, ili neki drugi veliki as iz prošlosti koji može da radi na psihologiji šampiona.Mislim da je njemu bitniji fitness trener pošto mi se čini da se uglavnom u 3. setu moli bogu da živ dočeka kraj meča.
Arkadija Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Mrzime da mnogo pišem, ali mora se reći,ovo je Novak očajno odigrao.
harper lee Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Mrzime da mnogo pišem, ali mora se reći,ovo je Novak očajno odigrao.Obojica su glavom van ovog meca od samog pocetka. Odgledao sam par gemova i batalio, ovo samo totalni zaludjenik u tenis moze da gleda.
Max Morlock Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Što bi reki ovgodišnji hrvatski evrovizijski šampioni - mižerija.
aram Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 jesam ja gluv ili ovaj tzv. komentator par puta rece rodzerer
renne Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 FinaleSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Recommended Posts