Max Morlock Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Daj neku sliku iste da je i mi volimo - promaklo mi je to s lopticom u glavu :P
Jean-Luc Picard Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Pa onako, simpatična bucka. Sudila servis liniju preko puta kamere sinoć svo vreme.
aram Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 jesam dobro vido da moze mirno i da izgubi od gasketa, opet je prvi?
Jean-Luc Picard Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Nema veze, nek ne gubi. Treba novi niz praviti :D
Time Crisis Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) jesam dobro vido da moze mirno i da izgubi od gasketa™, opet je prvi?Tačno, meč je "dead rubber" što se kaže. Ali poeni svakako ne bi škodili, plus što neko reče da Gaske pati od nekog gripa i temperature, pobediće Novak verovatno i da ne skida trenerku. :)S druge strane, Del Potro - Federer je odličan meč u najavi, direktno rešava poslednjeg polufinalistu. Edited November 9, 2013 by Time Crisis
renne Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 jesam dobro vido da moze mirno i da izgubi od gasketa™, opet je prvi? 200 bodova nije za baciti
Max Morlock Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Jebote, koliko god bih voleo da Delpo odere Federera, slađe bi mi bilo da Nole i treći put za nedelju dana pocepa matoru drtinu i izjednači H2H
Recommended Posts