Jump to content
IGNORED

WTF London 4.-11.11

renne

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

42

• Max Morlock

24

• keitel

14

• Tinman

13

Top Posters In This Topic

Posted

To je to. Dokazao je :ziga: :ziga: :ziga:

Posted

Nije bilo drame, skoro da ga je dobio lako.Sad mi je baš krivo što Novak nije ranije uvideo potrebu da vozi bicikl oko Monte Karla, imao bi i neki GS više :naughty:

Posted

kako se zove ovaj smarac sto je komentarisao na b92?cisto da znam sledeci put koga psujem.

Posted (edited)
Nije bilo drame, skoro da ga je dobio lako.Sad mi je baš krivo što Novak nije ranije uvideo potrebu da vozi bicikl oko Monte Karla, imao bi i neki GS više :naughty:
Definitivno je imao najviše u tenkutm od svih igrača iz vrha na kraju sezone, tako da ostaje pitanje da li je razlog taj što se nije toliko umarao u većem dijelu sezone.Nije ovo bio spektakularan turnir ali to naravno nije Novakova krivica, za tango je potrebno dvoje. Ostaće za pamćenje onaj pasing protiv Vavrinke u polufinalu kao i onaj poen u prvom setu večeras kada je napravio brejk. Čini mi se da je defanzivu na ova poslednja dva turnira ove godine podigao na novi nivo. Edited by keitel
Posted (edited)

Nadal nije u najboljoj formi, Novak u nesto boljoj, ali ovo je bilo skoro rutinski. Nadal je sprecio brodolom u drugom setu, jer je servirao izuzetno svaki put kada mu je bilo potrebno i podsetio u tom segmentu na US Open 2010.Cekamo AO 2014 i jos jedno gazenje Nadala.

Edited by Yoda
Posted

Ide sezona slava, Rafa se obezbedio za poklone.

Posted

ili... "Ajde Ćiska, nareži der neko meze za goste, don'o sam super tanjir iz Londona..." :naughty:

Posted

Zakiselio mu je Novak prvo mesto i celu godinu.Još Australija i ima da krene panika