pacey defender Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Uz dodatak da je Željko potpuno pogrešno razumeo Sajmonov stil. Luba je to odlično ilustrovala gifom. Sajmon je fejspalm, Željko je uvreda iz koje isijava glupoća.
hattori Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Uz dodatak da je Željko potpuno pogrešno razumeo Sajmonov stil. Luba je to odlično ilustrovala gifom. Sajmon je fejspalm, Željko je uvreda iz koje isijava glupoća.ma cini ti se...http://www.youtube.com/watch?v=z1OI5e2IHLYhttp://www.svetplus.com/vesti/34128/x-factor-adria:-lgbt-zajednica-trazi-izvinjenje---zeljko-joksimovic-uvredio-fifi-(fotovideo)
Mil@n Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ja sam odlepio od Željka na tom fifi klipu, što sam više gledao bilo me je više jebeno sramota i imao sam želju da mu neko polomi po neku kost asap. Kakva prepotentna kretenčina, užas.Inače, Simon je car. :) Jeste surov i svakako da preteruje sa vređanjem ponekad i sl, ali nekako je dobro to radio. :D
Singer Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Inače, Simon je car. :) Jeste surov i svakako da preteruje sa vređanjem ponekad i sl, ali nekako je dobro to radio. :D+1Sajmon je vlasnik soua plus je covek koji ucesnicima direktno nudi ugovor nakon ucesca. Covek je mogul popularne muzicke industrije i sa ucesnicima pravi "investicioni" odnos. Dodatno je provalio da je "cool" kad si grub na TV i da to raja iste.Pratim UK i US a od prve epizode nase verzije me zesce blam i ne mogu da gledam...
stoka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 (edited) Ja sam odlepio od Željka na tom fifi klipu, što sam više gledao bilo me je više jebeno sramota i imao sam želju da mu neko polomi po neku kost asap. Kakva prepotentna kretenčina, užas.Inače, Simon je car. :) Jeste surov i svakako da preteruje sa vređanjem ponekad i sl, ali nekako je dobro to radio. :DŽeks se glupo odao. Ta naglašena homofobija izražena posle nastupa ove trandže govori o samo jednoj stvari - paničnom strahu od sopstvene seksualnosti, o čemu se i inače šuška godinama ... Zašto Kikiju to nije zasmetalo? Edited November 10, 2013 by stoka
Mil@n Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Žeks se glupo odao. Ta naglašena homofobija izražena posle nastupa ove trandže govori o samo jednoj stvari - paničnom strahu od sopstvene seksualnosti, o čemu se i inače šuška godinama ... Zašto Kikiju to nije zasmetalo?Da, da, to su stari tračevi, vrlo moguće i istiniti.Ali sve i da ih mrziš najviše na svetu, koliko treba da nemaš ljudsko da iskuliraš sam sebe i odoliš iskušenju da tog nekog poniziš pred milionima? Užasan čovek. To ti je i odgovor. Kiki je verovatno barem toliko vaspitan i tolerantan. Ko zna, možda mu je prizor manje prijao nego Željku, ali čovek zna zašto je tamo. Ne verujem, ali nije i nemoguće. ovaj je dao sebi pravo da 2 minuta maltretira čoveka.
Recommended Posts