Jump to content
IGNORED

X Faktor


Lezilebovich

Recommended Posts

Meni ovo izgleda ok. Dobro je izrežirano, licencna je emisija pa tu ne bi smjelo biti greške. Žiri mi se čini na mjestu. Ali otkud znam, ja im nisam ciljna grupa jer ne znam kad sam poslednji put pogledao emisiju ovog karaktera, tako da prihvatam da ima bolje.

Link to comment

Ja pratim x factor UK vec 4 sezone a US 3... Ovo nase je uzas bleda slika svega toga pogotovu sto ziri pokusava da imitira ziri od preko.Pobednika US/UK dobija ugovor na 5 miliona a cela produkcija kida. Neverovatno kako pink ne moze da iznese nista produkcijski... To neko lose kadriranje pa prelzi sa kadra na kadar... Sve mi to nekako priuceno...Recimo RTS je vrlo produkcijski bio blizu originalu sa ja imam talenat koji je isto vlasnistvo Sajmona groznog.

Link to comment
A ovo nije Sajmonovo?
Jeste al' jedva da lici... Ovo sto upravo rade sa ovom hrvaticom plavom je copy/paste tj vec vidjeno al tako nevesto da je na nivou parodije!
Link to comment

Meni se ovo za sad ne gleda. Svi likovi pevaju previše dobro za moj ukus, a Joksimović preteruje sa ovim "maternjim jezikom" i pokušajima da glumi nadrkanog Simona.

Link to comment

I američki X faktor je bio dosadan dok se pred Polom Abdul i Nikol Šlezinger nije pojavio egzibicionista koji je pokazao k... na sceni ...Emina Jahović je preuzela ulogu Pole Abdul jer je sva u stilu "daću ribicu svakome ko me rasplače, muško lii žensko svejedno" ...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...