kobni zelaya Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) Ja ti kažem, a veruj mi da ne izmišljam, imao sam u kući jednog od učesnika u tom filmu - to nit je bilo planirano, niti je Dragan Nikolić namerno falširao, jednostavno on nema sluha. I te scene su svejedno postale hrestomatija.edip - treba ovaj deo threada prebaciti na topic o Doris, ovo više nisu minijature, molim moderaciju da prebaci, i izvinjavam se zbog eventualne zbrke. Edited November 3, 2013 by kobni zelaya
aram Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) au bre kobni, pa kakve veze ima film u kome to falsiranje daje bitnu komicnu notu sa nekim ko sebe smatra pop kantautorom?uzgred, dragan nikolic je slagao ziku pavlovica da zna da peva, samo da bi dobio ulogu. kad su dosli do scena sa pevanjem, zika ga jurio da ga bije :Dedit: a koliko tek ima smisla porediti punk i rock sa pop muzikom, bolje da ne pocinjem. i plus 1 da se ovo prebaci. Edited November 3, 2013 by aram
3opge Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Иен Кртис фалшира скоро по правилу у ниским деоницама па је опет богу отац.
kobni zelaya Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 au bre kobni, pa kakve veze ima film u kome to falsiranje daje bitnu komicnu notu sa nekim ko sebe smatra pop kantautorom?uzgred, dragan nikolic je slagao ziku pavlovica da zna da peva, samo da bi dobio ulogu. kad su dosli do scena sa pevanjem, zika ga jurio da ga bije :Dedit: a koliko tek ima smisla porediti punk i rock sa pop muzikom, bolje da ne pocinjem. i plus 1 da se ovo prebaci.Uh, pazi, nemoj da me pogrešno shvatiš, nije nikakvo nepoštovanje što ti ovako odgovaram, samo sam umoran malo od rasprave - da sad ne bi otvarali raspravu o tome šta je punk, da li je Gaga znao da nema sluha, itd - namerno sam stavio različite primere, potpuno različitih žanrova, a nadam se da mi veruješ da mogu za petnaest minuta još deset drugih da nađem. Teško može da se bilo ko kritikuje sa stanovišta da falšira, osim ako nije operski pevač, šta ti ja znam. Što ne znači, naravno da to što neko sjajno peva nije kvalitet. Ali ni falširanje nije nekvalitet. Ne više, ne u pop kulturi, u najširem smislu.
ivy Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 (edited) omg doris se preliva svuda,takoreci 1 poplava..podavice nas nacisto Edited November 3, 2013 by ivy
aram Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 pop kultura u najsirem smislu jedno, pop muzika nesto sasvim drugo. a gaga nikolic je bio vrlo svestan da nema sluha, veruj mi. al ajde, bolje da ne nastavljamo, i meni je ove rasprave preko glave :)
MocaVukotic Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 ko bre ne zna da peva?"kad bi ove ruže male..."
pt 2.0 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ja moram da kažem, čisto pošto to očigledno nije jasno - ja ne vidim Doris kao treš, naročito ako se pogleda u okviru domaćeg popa. Istina, ne slušam Doris van jućuba evo, da se ne cimaš do jutjuba: www.dorisbizetic.comdoviđenja, i hvala na svim primerima :D
aram Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 a najbolji primer za svesno koriscenje falsiranja svi preskacu :(ajd nek neko izgugla tricarico sanremo 2008 pa nek stavi yutjub, ja numem sa iphona
Vapad Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Hm, pa pročitajte citate na tom njenom sajtu, tu je, uglavnom, odgovorila svima.
morgana Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 meni je doris totalno ida prester navucena na draganu mirkovic, ali sa granicnim poremecajem svega.
Amos Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 "Evo malo uspomena: Slobodan Stanišić i ja u autobusu za Novi Sad, 1996. mislim da je tad bilo. Pun autobus dece ali nas dvoje sedimo zajedno i sve vreme pričamo o životu, knjigama, ja mu pričam kako sam oduševljena njegovom knjigom ”Tango za troje”… kao da ovi drugi nisu ni bili tu. A samo nekoliko godina ranije sam imala rubriku u jutarnjem programu RTS-a gde je i Slobodan imao svoju, pa smo često spominjali jedno drugo, ili bi ja najavila koji je prilog on pripremio. To su lepe uspomene. I ne videh čoveka godinama, a baš bih volela."Meni ovo k'o da čitam Miru Adanju Polak. :D
Recommended Posts