Caligula Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 kada je neko od vas video smrdljivu beogradsku publiku da se na nekog ovako lozi ko na snimku?Slutim da bi se posebni i na napa'lili. Sve zavisi od izvodjaca jebemmu, probirljivo to.
Аврам Гојић Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 nije arogantna, ali postoji 1 drugi izraz za osobe koje se sa 30 ponasaju kao da imaju 8 godina. a imam i jedno pitanje- kada je neko od vas video smrdljivu beogradsku publiku da se na nekog ovako lozi ko na snimku? obicno prestoje ceo koncert sa pivom (jedinim koje ce tu kupiti) u ruci. blenuci ko telad u izvodjaca, bez razlike bio on odlican ili skrnav.- Blind Guardian, oba koncerta- Manu Chao, kad god da dodje- Prvi koncert Metalike:fantom:
Ariel Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 (edited) Ma da, jebo generalizacije, loženje je individualna stvar. Ja sam i na Calexico, kruni be92 hipsteraj hepeninga ove godine, pevao i vijao ruke gore, gomila foliranata okolo stajala, ja ih polivao pivom nonšalantno nenamerno šta kurac kad volim stvar i znam reči.edit: dislexico Edited October 31, 2013 by Ariel
Ravanelli Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 bio i ja na calexicu, al da me jebeš stojao sam okružen nekim pristojnjacima
Caligula Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Sta, nije bilo - ovaj za'mane trubom a raja?
tazza Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 primetila sam u raspravama, koliko god imali dobre poente ponekad, i bili potencijalni korektiv drugoj strani, uvek su desničari i konzervativci oni koji neće da sjašu i dopuste drugu mogućnost.
DarkAttraktor Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 primetila sam u raspravama, koliko god imali dobre poente ponekad, i bili potencijalni korektiv drugoj strani, uvek su desničari i konzervativci oni koji neće da sjašu i dopuste drugu mogućnost.no you don't get it, Kauboj je zapravo levicar ^_^
gagorder Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 kauboj ladno ima neki folder u kojem mu je ova što mlati.
tazza Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 nisam ni imala nameru da uvodim ČvsP na ovaj topik (ono i je bilo i/ili), sezonac sam pa mi likovi ništa ne znače, ali ta težina konzervativnog ukusa me baš iritira.
Caligula Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 desničari i konzervativci @Gagoderka: imam na tamblaru desnicarski nalog samo za te stvari.
gagorder Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 ne kažem ja ništa za desno-levo, samo primećujem da ovu čuvaš :D
kobni zelaya Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Slutim da bi se posebni i na napa'lili. I? Jel' Linč...a) Izložio ovu ženu(glumicu/statistkinju/naturščika)?b) obožavao je, pa joj je zato dao ulogu?c) ona zna da je on loži, samo neće da reaguje jer voli Roy Orbisona?d) nešto četvrto, ali šta?
tazza Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 ajd da probam duže od 140 karaktera mada nisam sigurna da mogu: vrlo su mi bliski moralni obziri za gađenje nad kulturom sprdanja u nas, te sam i sklona da deo euforije i skakanja otpišem pod to, zato na kraju i (i zato što me je mrzelo) nisam otišla na nastup oklevajući da zbog svoje lo-fi agende ne učestvujem u tome. osoba koju sam ispalila za to rekla mi je da apsolutno sprdanja nije bilo, da je bilo prosto - veselo veče.ali ono pri čemu apsolutno ne popuštam je ležernije shvatanje muzike i odbrana sada već možda i izanđale lo-fi retro manije (po kojoj je doris nehotice savremenija od cele nove srpske scene na kub). i sama činjenica da sve ono što su ariel, syme, mccabe i zelaya pokušavali da objasne, a što se apsolutno ne konstatuje, govori mi da ovde ima malo više od dušebrižništva. nisu ljudi krivi što su konzerve, pretpostavljam da im je mnogo lakši i uređeniji život od mog, ali dajte olabavite malo.
Miralem Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 - Blind Guardian, oba koncerta- Manu Chao, kad god da dodje- Prvi koncert Metalike:fantom: ok, i na bijelom dugmetu podignu upaljac i njisu se levo- desno. you win.2 tazza: seres.
Recommended Posts