Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2013/14

Featured Replies

dobar :Dali kad moze dragance moze i vejdhttp://www.youtube.com/watch?v=HXckY-sZZ8s

Edited by Have_Fun

• Replies 6.3k
  • Views 419.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Indiana pregazena u Atlanti.Ne djeluje mi da oni imaju snage da odu jako i do samog kraja™

Tradicionalno pucaju u Atlanti.Btw. Houston je i definitivno gori tim od Radnickog

Antic igrac utakmice.Da mi je neko pricao da ce Mirza i Pero (i svezablud) da haraju NBA ligom :frust:

Serija Uorijrsa :smoris:Bruklin je na momente izgledao kao ozbiljna ekipa u posljednje 3-4 utakmice.

Ono na 1:20 mi je bilo fenomenalno zaista, taman ih stisla Indiana, spustili sa -25 na -10 i onda ga budaletina Mahinmi pusti da sutne, jos se i sagne da ne zasmeta slucajno.Izgleda on i Hibbert ne daju jeb™ za skauting izvjestaje. Ili su samo glupi ko kurac.

Ipak 0:32! :0.6:

:D

i Bledsoe se povredio. :( meniskus.

Edited by Sundance Kid

W T F?!zezas?!?!!jebem ti sezonu ti jebem

da,.jos na tekmi protiv Clippersa pre nove godine.nije izgledalo kao nesto ozbiljnije ali mu se pojavio otok i ispostavilo se da je meniskus u pitanju. ide na operaciju, a ne zna se jos koliko dugo ce biti odsutan.

znam da je imao nekih problema i non-stop sam kliktao refresh na injury stranici, ali su javljali da kao nije nista opasno, da ce napraviti malu pauzu i da ce se vratitikoje sranje u pm! :skenj:

Kakvu smo akciju prodali Niksima na 0.7 sekundi do kraja cetvrtine :lol:Barnjani bog odbrane.

Dobro je ovo, zasluzili su fanovi Niksa malo radosti.Utisak veceri je Uejd koji se citav zivot pati sa slobodnim bacanjima ali ovako nesto jos nisam vidio, 0/6 :Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.