Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Sam Amick: As the Bulls keep clearing space, I'm told they'll send Anthony Randolph and two second rounders to Orlando.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tadija dragicevic top trending na twintteru :lol:

Posted

i rubio trazi max. da nisam sjebao koleno pokusao bi i ja, mozda bi me neko potpisao za minimalac.

Posted

i rubio trazi max. da nisam sjebao koleno pokusao bi i ja, mozda bi me neko potpisao za minimalac.

ovo je definitivno hit ovog leta

Posted

trazi max, a sutira koliko, 30% iz igre?

Posted

Lance ko mj-a za isti lovu koju je dobijao u indiani, samo dve godine kraci ugovor. Moram sad da narucim majicu.

Posted

Istok će biti zanimljiv tj bolje reći ujednačen cele sezone i onda će u finalu da bude 4:0 za bilo koga sa zapada

Posted

Odlican intervju. Bice interesantno gledati Kavse ove sezone i videti kako ce se Lebron uklopiti jer mislim da je on tip igraca koji ce se zrtvovati za tim za razliku od nekih drugih superzvezda(Kobi, Melo)

Posted

Debela beba ostaje jos godinu u Lac za 1.2 mil. Kakav-takav, ali mislim da bi bilo timova u Evropi koji bi mu dali vecu kintu.

Posted

Cela ta potpuna kontrola nad košarkaškim operacijama koju je Rivers preuzeo uz trenerski posao se svela na to da dovodi igrače koje je nekad trenirao

Posted (edited)

Idu neke glasine po fejsbucima da Cavsi sada navodno pristaju da posalju Wiginsa, Beneta i pik prve runde za Lova.

Edited by Rick.James
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...