Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

Posted

sledece godine se vraca u miami

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

finiks vs gs za koji mninut. enis vs nedović.  inače,sviđa mi se ovaj ugovor za tander sa AM. možda i najjači čisti šuter u ligi.

Posted

Čist šuter im je inače tiha patnja već godinama. Toliko su navikli na Sefaloshu da njihovi paorski novinari sanjaju dan kad ce imati beka koji ume da veže 3 trojke. Kad su potpisali onog jednog nesretnika iz Majamija pre par godina cele sezone je bilo razočaranje sto ne šutira 50%, piš živi sa njima.

Posted

Nedara bacio erbol™ za pobjedu :Hail:

Posted

Loš je bio danas. Zato Holidej iz Solnoka 29 poena uključujući i ovu Nedarinu asistenciju :D TJ Warren deluje dobro za Sanse,a Enis možda za koju godinu. 

Posted

Nedara bacio erbol™ za pobjedu :Hail:

asistencija :fantom:

Posted (edited)

Seth Curry zavrsava poslednji napad pored zivih Ennisa, Warrena i Goodwina.  :isuse:

TJ Warren ce biti sjajan igrac, kao i Archie Goodwin. prelaznu ocenu imaju i Len i Ennis, ostali katastrofa.

Edited by Sundance Kid
Posted

Sunsi navodno pokusavaju da trejduju Dragica i bracu Morris za Kevina Lovea.

a Wolvesi cekaju na Cavse da ponude Wigginsa.

Posted

Yarou igrao za Philu, 4p, 3sk, 4pf za nepunih 12 minuta

Posted

Sunsi navodno pokusavaju da trejduju Dragica i bracu Morris za Kevina Lovea.

a Wolvesi cekaju na Cavse da ponude Wigginsa.

Nije mi jasno zašto mrtvi Klivlend ne ponudi Viginsa. Mada posle Lebronovog 1 plus 1,ne znam više šta da mislim. Kako je Volt Frejžer disovao Lebrona za taj ugovor juče u prenosu,komentator pokušava da kaže kako čeka novi tv ugovor i to,ovaj ne jebe dva posto,kaže možda bi mogao da nam napiše esej o tome zašto je potpisao 1 plus 1 :D

Posted

I svaka mu cast na tome. Kao i uvek, sve oko Lebrona je cisto foliranje i cirkus. Probao sam dva puta da procitam onaj Simmonsov tekst, jebem ti zivot koja patetika i rusenje kuca.

Posted (edited)

Sta ovaj Deng sere sad, hoce i on 15 max?

Edited by Feindouno
Posted

pa 15 nije max, a i naravno je da hoce kad vidi kakvo je trziste i ko sve dobija nenormalnu lovu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...