Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2013/14

Featured Replies

ne znam. ti mi kazi, posto vidim da evidentiras svaku moju rec.

• Replies 6.3k
  • Views 419.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Got no time for that, biach!

:lolol:

jako sam srecan zbog vas dvoje.

pojacano smarate

nurkic definitivno u denveru sledece sezone. ne igra ljetnu ligu, jer igra u20 evropsko prvenstvo b divizije. btw, danas pocinje las vegas.

Edited by Timmi

Saric i Nurkic su doneli odluku koju je onaj drugi trebao da donese. Prvi odmah u NBA, a drugi da ostane jos godinu dana u Evropi.

hoce li ovaj vise da objavi da se vraca u miami da mozemo kao ljudi da nastavo sa pracenjem fa?! kakav seronja.

e ali pazi ti,kao prepreka za vraćanje u klivlend je pismo gilberta od pre 4 godine. sad se majstor setio,kao sve hoće da se vrati i sve je ok,kad ono međutim pismo,ko da ne stoji na sajtu 4 jebene godine,sad ga se setio. ma daaj

CLEVELAND

Ipak je prelomila želja da se igra sa Mačvanom, a ne više sa onim klovnom Boshom... -_-

ne pominje nigde wigginsa, to verovatno znaci da je deo onog trade-a za love-a

Mogu ljudi da mu zamere svašta (a meni je uz CR7 najodvratniji sportista sveta), ali mu je ovo objašnjenje dobro i moram da priznam da moraš da imaš petlju da sebe potencijalno zakucaš u Cavsima do kraja karijere.

S druge strane, žao mi je Wade-a, jer ga je LeBron prevario, mada verujem da će Heat da mu ponudi isti ugovor kao i do sada. To bi značilo Bosh u Houstonu, a Parsons u Dallasu. Malo mi je bedak tu zbog Jonesa koji ako ne dobije trade će popiti klupu zbog Bosha i Howarda.

ipak kris šeridan pobedio :D

bilo mi je neverovatno da će opet tako da zajebe klivlend tako da je ipak očekivano bar što se poslednjih par dana tiče. ali i potpuno neočekivano pre samo nedelju do deset dana..

sad ide efekat kroz celu ligu. boš u hjustonu,parsons u dalasu.lav u klivlendu za viginsa?

otvorio sam twitter 3 sekunde nakon twitta wojnarovskog, a nije da nesto cesto otvaram. nevjerovatno. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.