djuras Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 pre bih rekao da im je love rezervna varijanta ako izduvaju za lebrona
Moća Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Moram ovde da pitam iako nije vezano za NBA, da li je neki forumas pretplacen na sajt eurobasket.com ako jeste neka mi se javi na PM oko jedne informacije koja mi je potrebna.
Feindouno Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 feic, tenkujete sledece sezone? Jel moze bez tih djecijih sranja?
theanswer Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 imaju trejd ekspešn koliko sam ja razumeo,tako da su dali to. dobili su prilično dobar posao samo zato što su omogućili trejd. Evo i potvrde za taj exception Celts' trade exception ($10.3 mil) big enough to absorb $8.6M expiring contract of Marcus Thornton for right to also snag Zeller and a first to je još od trejda Pirsa,taj exception je uskoro isticao
Sandens Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Jel moze bez tih djecijih sranja? izvini. nemoj da si na kraj srca, ostace wade i haslem, pravi heatovci, na south beachu.
Feindouno Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ne razumijem zaista, sad kao treba nesto da me pogodi sto neko mozda odlazi iz kluba posto se to inace nikad ne desava? Ili ako ne daj boze svi ostanu treba ja tebe da prozivam slicnim prizemnim forama?
Rick.James Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Fei, Sunny boy je ljubomoran na tvoj super tim. Rece nedavno da bi i on, #naravno, voleo da za njegov tim igra najbolji igrac na svetu. #Eto
Feindouno Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Fei, Sunny boy je ljubomoran na tvoj super tim. Rece nedavno da bi i on, #naravno, voleo da za njegov tim igra najbolji igrac na svetu. #Eto Ne znam sta je u pitanju al' i kod zajebavanja na forumu treba imati stila. Kao ti npr, bitch!
Sandens Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 you are all style pa ces da procenjujes ko ima stila, a ko ne.
Venom Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ja sam za to da ti kupimo Lebronov dres, malo benzina i upaljac.
Feindouno Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ja sam za to da ti kupimo Lebronov dres, malo benzina i upaljac. Ahahaha :D Eno pise Wojnarowski da James ide u Klivlend a Bosh u Hjuston, dace dragi :ziga: pa da se kojekakvi dusebriznici skinu s kurca vise.
Sandens Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 bezazleno forumsko peckanje se pretvorilo u kurac i dusebriznike. stil, bejbi.
Feindouno Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Fei, ja sam na tvojoj strani. Ovo ti je najbolji post do sad, bravo! Eno kazu da Melo ostaje u NY
Recommended Posts