Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 2013/14

Featured Replies

jebo vas NCAA bas.

Vic masio trojku za pobjedu, u produzetku na +1 i minut do kraja Jameer ide sam kao duh na polaganje i dobija zvjersku banancugu od Beala, pogledajte sutra obavezno... na drugoj strani bodez™ Arize iz coska i :smoris:

edit:
James citava 3 poena u 4/4, masi bacanje za -3 i trojku za -1 u posljednjem minutu :fantom:

Edited by Feindouno

• Replies 6.3k
  • Views 419.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cavsi prave haos po zapadu :ph34r:

da se pohvalimo :)

With tonight’s win the Spurs “Big Three” of Duncan, Parker and Ginobili played in their 664th game together and won their 491st as a trio.
They moved into 2nd place on the NBA’s all-time wins list among a trio and 3rd place for games played together.
The “Big Three” surpassed the Lakers trio of Magic Johnson, Michael Cooper and Kareem Abdul-Jabbar in both categories.

The only group to have won more games, with 540, is Boston’s Larry Bird, Kevin McHale and Robert Parish.

samo da ih zaobidju povrede i sledece sezone postaju najbolji trojac ikad u NBA :)

Spursi su inace sinoc postavili jos jedan rekord. Naime svi igraci Spursa su zabelezili barem 1 poen, 1 skok i 1 asistenciju :Hail:

Ja se nadam da ce osvojiti titulu i posrati se po svim siledzijskim ekipama poput onog Majamija odvratnog.

Ja se nadam da ce osvojiti titulu i posrati se po svim siledzijskim ekipama poput onog Majamija odvratnog.

+1

Sta je sa nike patikama? :huh:

Sve nade na istoku polazem u Chicago. Inace, opet cemo morati gledati Miami u finalu. :cry:

Gledam Pistonse i Pacerse,mucena Indiana ne bi bila ni 5 seed na zapadu.

Izvukose se Pacersi. Bili su na -24 u jednom momentu, ne znam da li je bilo vise.

Pero opet izdominirao u zavrsnici protiv Denvera.

Noah nije normalan

Fantasticno igra

ponovo je za malo propustio tripldabl (falile su mu 2 asistencije)

Sunsi 7/9 za 3 u prvoj cetvrtini u Torontu

PJ Tucker je u top 5 backcourt defanzivaca.

Kakva eksplozija sblaznjavanja na Heatovoj klupi posle Lebronovog faula. Najocigledniji faul u napadu svih vremena.  Mada generalno dobra utakmica.

I znam da nije najvazniji igrac u ekipi, ali Parsons je super igrac. Beverley isto igra sa neverovatnim samopouzdanjem. Na zapadu ce u prvoj rundi sve zavisiti od konkretnih parova.

da li je veceras gsw vs blejzers? i kada?

Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.