Feindouno Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) jebo vas NCAA bas. Vic masio trojku za pobjedu, u produzetku na +1 i minut do kraja Jameer ide sam kao duh na polaganje i dobija zvjersku banancugu od Beala, pogledajte sutra obavezno... na drugoj strani bodez Arize iz coska i :smoris: edit:James citava 3 poena u 4/4, masi bacanje za -3 i trojku za -1 u posljednjem minutu Edited March 15, 2014 by Feindouno
najka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 da se pohvalimo :) With tonight’s win the Spurs “Big Three” of Duncan, Parker and Ginobili played in their 664th game together and won their 491st as a trio.They moved into 2nd place on the NBA’s all-time wins list among a trio and 3rd place for games played together.The “Big Three” surpassed the Lakers trio of Magic Johnson, Michael Cooper and Kareem Abdul-Jabbar in both categories. The only group to have won more games, with 540, is Boston’s Larry Bird, Kevin McHale and Robert Parish. samo da ih zaobidju povrede i sledece sezone postaju najbolji trojac ikad u NBA :)
Mauci Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Spursi su inace sinoc postavili jos jedan rekord. Naime svi igraci Spursa su zabelezili barem 1 poen, 1 skok i 1 asistenciju
Feindouno Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Ja se nadam da ce osvojiti titulu i posrati se po svim siledzijskim ekipama poput onog Majamija odvratnog.
Fins fleet Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Ja se nadam da ce osvojiti titulu i posrati se po svim siledzijskim ekipama poput onog Majamija odvratnog. +1
dr.dule Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Sve nade na istoku polazem u Chicago. Inace, opet cemo morati gledati Miami u finalu. Gledam Pistonse i Pacerse,mucena Indiana ne bi bila ni 5 seed na zapadu.
Feindouno Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Izvukose se Pacersi. Bili su na -24 u jednom momentu, ne znam da li je bilo vise. Pero opet izdominirao u zavrsnici protiv Denvera.
Have_Fun Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Noah nije normalanFantasticno igraponovo je za malo propustio tripldabl (falile su mu 2 asistencije)
Timmi Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 za petovica http://www.youtube.com/watch?v=EG0fhFLivMw
Venom Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Kakva eksplozija sblaznjavanja na Heatovoj klupi posle Lebronovog faula. Najocigledniji faul u napadu svih vremena. Mada generalno dobra utakmica. I znam da nije najvazniji igrac u ekipi, ali Parsons je super igrac. Beverley isto igra sa neverovatnim samopouzdanjem. Na zapadu ce u prvoj rundi sve zavisiti od konkretnih parova.
kim_philby Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 da li je veceras gsw vs blejzers? i kada? Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Recommended Posts