Timmi Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 rijetko koji igrac je bitan za tim kao gasol za memphis, na oba kraja terena. phoenix do kraja samo 7 meceva igra kod kuce, 2 od poslednaj 3 meca u sezoni su protiv dallasa i memphisa. bilo bi mi zao dirka, ali najlakse bih prezalio da dallas ostane van playoffa.
theanswer Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) rijetko koji igrac je bitan za tim kao gasol za memphis, na oba kraja terena. phoenix do kraja samo 7 meceva igra kod kuce, 2 od poslednaj 3 meca u sezoni su protiv dallasa i memphisa. bilo bi mi zao dirka, ali najlakse bih prezalio da dallas ostane van playoffa. Sem Dirka meni je Dalas simpatičan zato što Karlajl igra neuobičajeno za NBA sa dosta čudnih odbrana,zoni,mečap zonom i igra maltene uvek sa rotacijom od 10 plus igrača. Skroz dobra završnica u Hjustonu. Edited March 10, 2014 by theanswer
Feindouno Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) Koliko je sebican Harden edit: da docekam jednom u zivotu da za ovo bacakanje ne dobije faul Edited March 10, 2014 by Feindouno
theanswer Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) U,dal je bio faul? Ne znam,uzeo mu loptu čisto,ali što kaže ovaj "reach across his body".. Inače su počeli u odbrani da teraju da ovaj pik ide u Hardenovo desno što se isplaćuje Edited March 10, 2014 by theanswer
theanswer Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 (edited) FEAR THE BEARD Portland izbaciti u drugu ligu zbog ovakvog napada na 8,8 sek do kraja i nerešeno ljudi bacaju alleyoop iz auta i sreća njihova pa se Beverli okliznuo Edited March 10, 2014 by theanswer
Feindouno Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Stotts umislio da je D'Antoni Steta sto ne udje ovo Beverlijevo.
Timmi Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 jbt, sta radi portland... jel oni znaju da izvedu loptu
Jose Raul Capablanca Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Fino se zakuvalo, bas da vidimo da li je Portland u stanju da dobije u neizvjesnoj zavrsnici. naravno da ne... kakvo kvalitetno samoubistvo, još su ovi imali šut za pobedu... da imam online gde da igram sada, kuću bi stavio na Hjuston...
theanswer Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 naravno da ne... kakvo kvalitetno samoubistvo, još su ovi imali šut za pobedu... da imam online gde da igram sada, kuću bi stavio na Hjuston... što je najgore dobiće Portland,nagledao sam se ovakvih utakmica gde je "momentum" na strani nekog tima i opet ništa
theanswer Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Tačno se primeti koliko Lin kasije uspeva da iz pika stigne do Vilijamsa nego Beverli ali Harden ubija u napadu
Feindouno Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Povremeno odletim i do Dallasa... Ellis i Harris surovo izdominirali kad se lomilo, Da sam navijac Pacersa ozbiljno bih se zabrinuo, uzasno igraju.
Feindouno Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 naravno da ne... kakvo kvalitetno samoubistvo, još su ovi imali šut za pobedu... da imam online gde da igram sada, kuću bi stavio na Hjuston... Naravno LMA je masio sut za izjednacenje i onda raspad... Nije bas kuca (mozda za psa) al nije ni lose HOU Rockets @ 2.75 €75.00 Single
theanswer Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Jbt Devin Heris,skroz sam zaboravio da taj čovek postoji. Još PHX da dobije u GS i sve ok noćas.
Zavrzan Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Najiskrenije se nadam da će oklahoma da ispadne u prvoj rundi. i dalje mislim da ih Memfis moze izbaciti vec u prvom krugu ako zauzme 8. mesto(3-1 je u pobedama za Oklahomu ove sezone)
Recommended Posts