stoka Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Sara pokidala još jednom, ona se čak i fizički transformiše ...
Amos Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 A posto je namesteno da svako pobedi bar jednom, ona dobija sledece nedelje.
gospa buba Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 u koju srednju shkolu je ishla zone? mislim, znam da je morala u neku ^_^
Sestre Bronte Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Ana Kokic je najveci dobitnik ovog soua.Ona i Šašić definitivno. Svaka im čast. Pored njih, ali na drugi način Boris Milivojević, on ima najveći potencijal kao zabavljač. Skaj jeste talentovan, ali ga jebu glasovne mogućnosti.A Saru ćemo gledati još dugo, tj. ja verovatno i ne, njoj svaka čast na leđima.
*edited by mod Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 bas htedoh da pitam da li ima lista pobednika tj da li je iko pobedio dva puta?
colonelo Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Niko nije pobijedio 2 puta, svi imaju po jednu pobjedu osim Sare.Ona će vjerovatno u sledećoj emisiji.
Singer Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Ekipa je kod dziberonija u gostima veceras...
Singer Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Pa i ja bih postao nadobudni dziber da cela Srbija hoce da se reklamira u mojoj emisiji kao sto se i reklamira.
Singer Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Sasara/Kokic mrtva trka! Super je sto "tovare" Kneza svi redom! :D
Recommended Posts