Verterdegete Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Javna je anketa. Inace, Dubravka "briljirala" na Pescaniku. Metak koji je ubio Ferdinanda je ubio i Djindjica.
namenski Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Briljirao i neko od moderacije ovde, jutros, vidim izbrisao moj post sa stihovima Gavrila Principa i Koste Abrasevica. Sa prilozenom Apasionatom onog Ludviga van Betovena.
fikret selimbašić Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 (edited) Briljirao i neko od moderacije ovde, jutros, vidim izbrisao moj post sa stihovima Gavrila Principa i Koste Abrasevica. Sa prilozenom Apasionatom onog Ludviga van Betovena. Khm! http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17630&page=71&do=findComment&comment=2646395 Edited June 28, 2014 by fikret selimbašić
namenski Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Khm! http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=17630&page=71&do=findComment&comment=2646395 Au Hvala ti. I izvinjenje moderaciji..
aram Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 @namenski bice da sam ja povuko malo na onu stranu kad sam tamo postavio ovo, zaboravio sam na ovaj topic Davor Korić, urednik WDR-a i unuk jednog od članova grupe Mlada Bosna: Traganje za sjećanjima Čovek je inače završio glumu, dobio ulogu u filmu Uloga moje porodice u svjetskoj revoluciji Bate Čengića i završio na crnoj listi... mozda da mod prebaci kojesta odande ovde?
namenski Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Ma nisi ti kriv :) , ja sam naste srca uskocio, ali ako mogu i ako hoce....
Filipenko Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Inace, Dubravka "briljirala" na Pescaniku. Metak koji je ubio Ferdinanda je ubio i Djindjica. Zašto li me to ne čudi... Principov most? Latinski most. Toponim koji spominješ postoji koliko i Bulevar AVNOJa na Novom Beogradu ili Ulica Maršala Tita u centru Beograda.
wall Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Jbg u moje vreme bio. Lepo su to sada obeležili, pre bila samo ploča i Principove stope.
Filipenko Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Pa to je uklonjeno. Ovo što vidiš to ti je baner za tekuću "svečanost".
Recommended Posts