Jump to content
IGNORED

ABA 2013/14

Apollo Creed

Recommended Posts

Posted

142 ojra da bi se gledalo ono™? :oA mi na Zvezdinom topiku danima drvimo da li je 100e malo ili puno, a ipak se dobije kakav-takav kvalitet za te pare.

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Töölönlahti

46

• Feindouno

34

• Timmy

30

• Кристофер Лумумбо

25

Posted
Sta tek reci za nekoga ko je, nicim izazvan, dao 142€ za sezonsku kartu samo zato jer mu dosadilo da cima prijatelja da mu sredi kartu? :D
Bila je jedna antologijska scena tokom meca, u toku tog velelepnog raspada pred kraj utakmice kamera prikazuje dva matorca na tribinama od po 70 i kusur godina, a ljudima neprijatno sto gledaju kao da su prdnuli u punom autobusu. :lolol:
Posted (edited)

Meni najjače bilo kad lik na neka 4 minuta pre kraja staje na liniju slobodnih bacanja, i naravno maši oba. :lolol: A prethodno su lansirali jedno 14 zemlja-vazduh projektila iz igre.Ko dođe na sledeću Olimpijinu domaću utakmicu, mora od kluba da bude nagrađen besplatnom sezonskom za narednu sezonu. Tako bih barem ja uradio da sam u menadžmentu Olimpije.

Edited by Nikodije
Posted

Cedevita vodi protiv Zadra 35:29 na poluvremenu, ne deluju nesto ubedljivo, Na osnovu ovoga sto sam video cenim da ce utakmica Zadra i Olimpije biti vrlo zanimljiva.

Posted

Kakav je doktor ovaj Nolan Smith.

Posted

Opak igrac.I ne drze lose Zadrani toliko, s obzirom na to da su uspeli da izgube 17 lopti za nepune tri cetvrtine

Posted
Kakav je Sinovac?
odlican, sjajno je otvorio sezonu.Todor zato razara u stilu Mike Grusanovica :Hail:
Posted

Obmanuo sam forumsku javnost na prethodnoj strani kada sam rekao da izmene pravila stupaju na snagu od sledece sezone. To vazi za fibina takmicenja, a za ABA ligu ove izmene (i jos neke) vaze od ove godine. Evo linka.

Posted

Hoće li biti na nekoj od Arena danas Igokea@Mega danas?

Posted
Hoće li biti na nekoj od Arena danas Igokea@Mega danas?
1