Jump to content
IGNORED

Duda otisao, plasman na SP ostvaren , sta dalje?


Frank Pembleton

Recommended Posts

Duda je napravio temelj. Buduci selektor nece morati da se bakce u kvalifikacijama i imace odmah dva velika takmicenja - SP, na kojem ce sve ekipe biti mnogo jace, na celu sa Amerima i domacinima, i EP, koje ce, kao predolimpijsko, opet biti jace nego ovo koje je upravo zavrseno. Bogdan, Nedovic i Micic vec su iskusili sta znaci igrati na velikom takmicenju i sledece godine, dace Bog, mogu biti samo bolji.Takodje, ovo ce biti prilika da se vidi cime raspolazemo. Uvredjene zvezdice, poput Raduljice, Macvana i Micova, imace priliku da se odmah vrate u reprezentaciju, ali ce biti zanimljivo i videti ko ce od njih tu ostati, da ne bude da ce se neko vratiti cisto da pokaze da je jedini krivac bio dr Duda, a da, onda, odustane odmah naredne godine.Sto se selektora tice, po meni postoje dve opcije. Ili se obratiti dokazanim trenerskim velicinama i uveriti se da sigurno nece (ili hoce) da nas vode - a zna se ko su ti - ili dati ove dve naredne godine nekom mladjem treneru, poput Sase Obradovica, Milojevica, Saleta, pa nek pokazu sta znaju. Meni se licno, kao i vecini, verujem, vise svidja prva opcija, ali bitno je da se ne vratimo na ono sto smo iskusili izmedju Beograda i Poljske - dakle mediokritetima. Ili dati sansu ozbiljnom treneru ili da svi stanu iza novog, mladog trenera, pa da, za dve godine zdravlje Boze, vidimo de smo.

Edited by Giggsy
Link to comment
AKo mogu da se obezbede pare onda definitivno Kari Pesic !
Mislim da bi bio idealan, ima neki autoritet za koji mislim da bi trebalo da bude jedan od glavnih preduslova za budućeg trenera.
Link to comment

bosa tanjevic? iako je doziveo debakl sa turcima. ne predlazem, pitam.meni se cini da su najozbiljniji sale djordjevic (za koga mislim da bi bio lose resenje) i dusko ivanovic.

Link to comment

Pešić bi bio savršen, možda čak i Robija, nije da sad stvaramo tim treba samo okupiti najbolje konačno...ali sumnjam i da neko od njh hoće i da svi povređeni/uvređeni žele da igraju.Samo da ne bude neki Muta, (naš) Aco Petrović, Pavićević, Radonjić, Trifunović...Ako ne bude vrhunski trener nego neki od ovih gore sledi šamar realnosti sledeće godine.Ipak po meni ono najvažnije je što je Duda rekao da treba više podvući crtu-da se prisile svi igrači da se javno izjasne za sva vremena-hoću ili neću da igram.Pa ako neće da budu precrtani za sva vremena. A ne da se premišljaju u zavisnosti od toga da li im koristi ili ne te i te godine.

Edited by frn1782
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...