JozoMujica Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Upgrade situacije - gospođi se 535 resetuje na svakih par minuta od upgradea na W10 i tako već 2 dana. Standardna procedura i na WP je hard reset - to bi trebalo da ga vrati na osmicu?
Frank Pembleton Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Upgrade situacije - gospođi se 535 resetuje na svakih par minuta od upgradea na W10 i tako već 2 dana. Standardna procedura i na WP je hard reset - to bi trebalo da ga vrati na osmicu? Proveri da li je upgrade na .107 ili na .164. Na .107 se g tako ponašao pa prestao posle upgrade na .164 . Ako hoćeš da vratiš, WDRT instaliraš na komp i povežeš kablom i to je to.Ima uputstvo na MS sajtu...
Zoe Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Desetka Što je više koristim i otkrivam nove opcije, sve više mi se sviđa.
Dark Wader Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 stigao i novi FW za 640 a sa njim i još bolji život baterije..
JozoMujica Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Upgrade situacije - gospođi se 535 resetuje na svakih par minuta od upgradea na W10 i tako već 2 dana. Standardna procedura i na WP je hard reset - to bi trebalo da ga vrati na osmicu? Update, možda nekom pomogne: Utvrdio sam da telefon odbija da instalira update .164, to jest ne odbija nego krene instalaciju i onda se u pola restartuje i nastavi tako. Pretpostavljam da je ostao na prethodnom updateu sa nekom greškom. Nakon hard reseta (power- hold volume down until exclamation mark appears - volume up - volume down - power), telefon je sam instalirao Windows 10 bez pitanja, ponudio update na .164, instaliran update, sada radi kao sat, gospođa oduševljena desetkom.
Frank Pembleton Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Eee to je gospodža a ne ova moja.... ...shit has hit the fan...
Zoe Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 stigao i novi FW za 640 a sa njim i još bolji život baterije.. E to me zanima.... kada će svi modeli koji su sad na desetki dobiti FW...
Zoe Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Update: Windows karte imaju i glasovnu navigaciju (mada se ne vidi u postavkama) i super rade.
Dark Wader Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 E to me zanima.... kada će svi modeli koji su sad na desetki dobiti FW... "coming soon" naleteo sa negde na listu, koju trenutni ne mogu sada naći, ali izgleda da su krenuli "unazad", tj, apdejtuju prvo X50 seriju pa onda starije telefone..
Zoe Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Po novim informacijama koje imam ali ne znam koliko su točne, neće svi modeli dobiti FW, nego samo oni kojima je to nužno. Ne znam detalje.
Zoe Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Update: uputa za gospođe nemojte da vam se dogodi kao meni da ne skužite da mobilnu podatkovnu vezu (mobile data) treba isključiti dok ste na wifi jer vam u protivnom radi i jedno i drugo i duplo se troši baterija. Ne mogu se sad sjetiti kako je to bilo riješeno na 8.1 ali na desetki je ovo ključna stvar.
Dark Wader Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Pa to je baš propust ako je tako bio je žešći bag sa mobile data u nekom od prethodnih bildova A difolt podešavanje je da automatski koristi mobile data ukoliko ne radi WiFi..
Venom Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Zezam se nesto sa Androidom od 100e (Moto E) i prosto me sramota koliko mu dobro ide kada ga uporedim sa Lumiom 640. Ili bolje receno kilavom Lumiom. Primetio sam pre neki dan i kad sam imao Nexus 5, ali reko' ajde to je Nexus, bolji telefon, itd. Nisam siguran da bih trenutno preporucio Win telefon bilo kome.
Recommended Posts