Jump to content
IGNORED

windows phone(s)...

Zoe

Recommended Posts

Posted
Skydrive account = Windows Live ID, al aj da ne offtopičimo.Koja jeftinjara, petica? Kako radi tt?
Da, 520. Tt radi kako-tako, ali to je možda i PPP kriv ????. Ali evo, idu postovi.Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zoe

204

• katamaran

112

• wall

106

• Roger Sanchez

103

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja na mom HTC-u WP7.8 za PPP, ne koristim TT već otvaram mobilnu verziju.

Posted

usao slon u prodavnicu staklarije pa se okrece i pazi da nesto ne srusijos kad bude poceo da bira sta ce da kupiprebacio kontakte sa bt ali nesto kod uparivanja mi nije jasnoiskljucio automatski updateza sada dosta

Posted
Ubilo se od earlyadopterisanja :) ta ponuda je bila aktuelna jedno godinu i po za đabe svakome na Hotmailu, ali su je smanjili na 7GB negde kad je Hotmail postajao Outlook.com. Ljudi nisu baš znali puno, nažalost.Rođo, obavezno piši utiske!
Mater im jebem, pa ja koristim Hotmail jos od prije nego ga je MS kupio. Izgleda da lojalnost nije na cijeni :-(I da pisi utiske, posto razmatram prelazak na WM.
Posted
usao slon u prodavnicu staklarije pa se okrece i pazi da nesto ne srusijos kad bude poceo da bira sta ce da kupiprebacio kontakte sa bt ali nesto kod uparivanja mi nije jasnoiskljucio automatski updateza sada dosta
I meni je bilo frka baš zato što nije moj fontele.Međutim SUS ok je WP.Nije toliko šaren kao android ali brate leti!Poslato sa WC šolje by BVK
Posted
prebacio kontakte sa bt ali nesto kod uparivanja mi nije jasno
Mozda mogu da pomognem
Posted

lumia trazi pin, a ovaj drugi trazi kodi cini mi se da kod ispade pin od lumieali cu kasnije da proveravam, sad nema vremena

Posted

Ma da to je isto ja bre samo ukuca 123456 jedino što mi se čini da je više puta tražio OK ali ja samo tapkao okPoslato sa WC šolje by BVK

Posted

Možeš da ih upariš bilo kojim kodom.Kad sam kumu kopira oko 4200 (slovima: četiri hiljade i dve stotine) kontakata sa Nokije N-nešo na Lumiju jedino je hteo preko BT.Staviš bilo šta, može i 1111

Posted (edited)

lumia je trazila pin, a definisanje koda za bt nisam nasaobilo je i 0, 1, 0000, 1111, 1234... i na kraju cini mi se da sam sa pinom prosaotelefoncic je za mene vau, samo sam predhodno bio na simbianu pa nisam relevantan za ocenjivanje

Edited by fragand
Posted

E da ne bude zabune ja ono napisao u smislu da može bilo koji izbor brojki.Ma super je 520 taman tako moja žena htela da ae makne sa symbiana a android je plašio ;-) Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Iz čista mira Jeftinjara je krepala, na vrlo zanimljiv i vrlo softverski način - ne daje znakove života, ikakvog. Gumbići, ekran; ništa - totalno frigidna. Zovem je sa ''stare'' pouzdane marve, glupog™ telefona, telefon zvoni - na glupom telefonu. Jeftinjara, lažljiva finsko-američka kuja, šuteć leži na stolu tamo gdje je i ostavljena, na miru, prije cca 2 sata. Kad je točno krepala, a još više zašto - nemam pojma. Gleduckam garanciju i češkam si tintaru glupu.Idem izvadit bateriju... Drugo ovakvo crkavanje bit će joj i posljednje, ima 2 godine vremena...

Posted

Iz čista mira je i "proradila"Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk

Posted

???Nisam do sada zaglavio ni jedan wp7 ili wp8, dok ruku na srce starije verzije su znale da zaglave.Jedino sto mozes da probas vadjenje baterije, jer fora sa drzanjem off dugmeta 10sekundi ne pomaze ako je telefon mrtav.Da li ti puni bayeriju?

Posted

Međutim, konzjumersko povjerenje je uništeno.Sent from my Lumia Jeftinjara using Tapatalk