Roger Sanchez Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 navodno će uskoro bit i Lumia 530, prava nasljednica megapopularne jeftinjare 520
Zoidberg Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 (edited) Danas besplatna aplikacija "musiXmatch lyrics player" :) Uhvatite dok je džaba i bez reklama. Nisam još probao sa muzikom sa telefona, jer je nemam na istom, ali kažu da je dosta bolja od ugrađenog muzičkog plejera. Muziku odlično prepoznaje, možda bolje i od Shazam-a. Izbacuje i tekst pesme koji može lako da se uskladi sa trenutnom muzikom. :) Edited March 21, 2014 by DrZoidberg
Timmi Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Danas besplatna aplikacija "musiXmatch lyrics player" :) Uhvatite dok je džaba i bez reklama. Nisam još probao sa muzikom sa telefona, jer je nemam na istom, ali kažu da je dosta bolja od ugrađenog muzičkog plejera. Muziku odlično prepoznaje, možda bolje i od Shazam-a. Izbacuje i tekst pesme koji može lako da se uskladi sa trenutnom muzikom. :) skino, odlicno. kako se zove aplikacija koja dnevno obavjestava o besplatnim programima? imam je instaliranu, a nema sanse da nadjem.
Timmi Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 appdeals je, ali kao dio nokia lumia update. bacicu pogled i na ostale.
Zoidberg Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Ja povremeno, u slobodno vreme, bacim oko wpcentral. Uglavnom preletim naslove, a ponešto što me zanima i pročitam, sa sve komentarima. Često pomenu i te neke aplikacije koje su besplatne ili sveže apdejtovane. Nego, moram priznati, od kad sam uzeo fon pre više od 9 meseci, situacija na Store-u se skoro dramatično popravila. Iako sam tada branio stav da je Store sasvim pristojan, tek sad vidim koliko to bolje može da izgleda. Od toga da nije mogla da se nađe aplikacija za baterijsku lampu, a da ne iskaču reklame iz svakog ćoška ekrana, da nije mogao da se nađe čestit book reader koji može da otvori 2-3 osnovna formata knjiga bez problema, danas praktično za svaku stvar postoji bar jedna aplikacija koja radi pristojan posao, a vizuelno i funkcionalno izgleda odlično. Po meni, još uvek veće falinke: - fajl menadžer ili bilo šta što može da svuče bilo koji fajl u neki javni folder i da odatle može da mu pristupi bilo koja aplikacija - pristojan Skype (poseban paradoks, obzirom da je u pitanju MS-ovo čedo) koji ima funkcionalnost kao na ostale 2 platforme - sređena lista poziva (grupisanje po imenu, pokazatelj dužine razgovora) - VPN pristup Jedva čekam 2. april, kada će se tačno saznati šta od ovog ispravlja 8.1, a šta još novog donosi. Ove glasine su sve u fazonu, može da bude, a ne mora da znači, tj. da stvari iz bete možda i ne uđu u finalnu verziju.
Grunf Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 kupio 925 pre neki dan. do sada sam jako zadovoljan. zna li neko app za slanje smsova sa kompa (iz browsera ili neki drugi nacin), a da to nije SMS Easy type light, posto to ne radi?
Sizif Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 postoji li dobra zamjena za google hangout? Jesi li li probao IM+ ?
Frau Gabrijela Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 pazario lumiu 625. :) kakvi su utisci? razmišljam i ja da pazarim već mesecima, ali stalno odu pare na drugu stranu <_<.
Prospero Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 ne nađoh nijednu manu za ovih 10ak dana, a drndam je ljudski. poveća je za ruku zbog ekrana od 4,7'', vidi da ti to nije problem. u radu se ne primećuje da ima samo 512mb rama, sve klizi kao podmazano. lako sam prebacio kontakte sa starog telefona preko gmail-a; lumia ima microSIM karticu pa ne možeš samo ubaciti staru SIM karticu, ako si nju imala. pravljenje e-mail naloga je prošlo glatko, sinhronizacija, upload na onedrive, tapatalk, viber - sve za sada šljaka super. izrada i plastika su ok, ne kao kod 920 i skupljih ali dovoljno dobra. zadnja maska se skida ali kod mene ništa ne škripi. ne znam da li ima ona plastična/silikonska/polikarbonatska maska kao dodatak, uzeo sam privremeno neku kinesku futrolu. preporučujem da brzo uzmeš foliju za ekran pošto se lako ostavljaju otisci i uopšte lako se zamrlja. nemam busplus ni aplikaciju za banku (unicredit), ali to je stvar wp8 i softvera. dakle +1
Dionysos Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 тренутно у току мајкрософтов keynote, стигао 8.1, касније нокија представља своје новости
Frau Gabrijela Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 ne nađoh nijednu manu za ovih 10ak dana, a drndam je ljudski. dakle +1 hvala, lepo sve ovo zvuči. :) daću sve od sebe da mi se što pre zapati nešto u šteku.
Milosh76 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 (edited) Zena mi ima Lumia 720, vrlo je zadovoljna. Koristio sam ga nekih mesec dana, odlican je telefon Moje pitanje je kako da iskljucim automatski update za accuweather aplikaciju? Nigde u settings nisam nasao, a ideo malo van Srbije, pa da ne nabija racun, ako ne mora :D Edited April 4, 2014 by Milosh76
Recommended Posts