Jump to content

Champions League Fantasy 2013/2014

Featured Replies

• Author

Nadam se da nece biti neresenih rezultata ovog puta, pa da se lepo dogovorimo do 1/4 finala.

Meni licno je bezveze ukupan broj poena jer nema nikakve veze sa odredjenom utakmicom dvojice igraca, a to bi trebalo da se racuna.

ja ispadoh. jbg 5 igraca sa 0 bodova + lewa i ibra koji su izdali.

a kad se setim da sam ovog rvp-a drzao u grupnoj fazi...

oh well okrecemo se classic ligi.

Meni licno je bezveze ukupan broj poena jer nema nikakve veze sa odredjenom utakmicom dvojice igraca, a to bi trebalo da se racuna.

Da.

Nema ni veze sa H2H.

Dobro, ozbiljno sad. Nek bude kao i kad sam sajt radi h2h - vise golova/asistencija/klinova

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

• Author

Gledam sad pravila, nigde ne pise ono standardno za FPL da moraju da budu najmanje 3 odbrambena igraca u timu... Ako ovde ne moraju, onda je kod mene i 25. maja nereseno. Ako moraju, pobedjujem za 2 poena. :unsure:

• Author

:lolol: Weidenfeller dobio poen za 3 odbrane  :0.6: , tako da pobedjujem za poen cak i u slucaju da protivnik igra u formaciji 2-5-3.

Edit: Proverila sam na timu za Europa League, ne moze da se izbaci treci odbrambeni. Dobro je, inace bi formacija bila skroz besmislena.

Edited by Naa

Kel :Hail:

Ovo sam se sad zajebao da igram fantazi gde moze covek da promeni kapitena u sred kola, sledece godine drzim se PL.

prodjoh nekako iako je protivnik bio bas zajeban

ko me stavi za prvog nosioca :isuse:

• Author

Cevap - BANG 81:77, 58:54

Sokolovici - 110% 75:88, 55:55

Misirke - 25. maj 74:75, 63:59

Leteci magarci - Klen na parce 63:68, 55:45

Mali Radojica - Pantelia Stars 81:79, 50:43

Mjuki - Dabogda crko r'n'r 84:69, 60:67

Trotters Inc. - SPark 81:86, 61:73

Miami Heat - Argentina Utd 69:71, 68:57

I ukupni rezultati: http://challonge.com/pppchleague

• Author

prodjoh nekako iako je protivnik bio bas zajeban

ko me stavi za prvog nosioca :isuse:

Nisi 1. nosilac, samo si na zrebu prvi izvucen od svih drugoplasiranih timova iz grupne faze. :)

U predictoru izdominirao sa 3 tacna rezultata ali ce me jedno propusteno kolo u grupnoj fazi kostati previse, nema sanse da stignem naseg Afganistanca.

• 2 weeks later...

Sta se dogadja ovde? S kim igram uopste?

Imam nekih prejadnih 18p, valjda

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ja imam 22 a ceo sam dan tapšao sebe po leđima kakav sam brutalan tim sklopio.  :dry: I divlju kartu iskoristio....sreća pa ni neprijatelj ćevap nije puno bolji.

Imaš tolin link sa ždrijebetom na prethodnoj strani...

Edited by Ruxin

Citavih 10 poena od 5 igraca :isuse: