Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy 2013/2014

Tolaa

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

133

• Feindouno

77

• nbg4ever

75

• *edited by mod

61

Posted

Mogao bi Ibra bar jos jedan, posto je meni kapiten, a Dediju nije. Da ne razmisljam posle da li da prebacujem traku na Kristinu.

Posted (edited)

Mogao bi Ibra bar jos jedan, posto je meni kapiten, a Dediju nije. Da ne razmisljam posle da li da prebacujem traku na Kristinu.

Ista prica :misko:

Mada ni Lucas nije valjda najgori da se ne omasti -_-

Edited by ducca
Posted

Fino, fino. Ibra©, Lukas, VdW, Mesi, + neka boranija iz Bajera

Inace, jedna od glupljih karatkeristika UCL fantazija je davanje poena za iznudjeni penal, cak iako je strelac bio fauliran. Nije da mi smeta u ovom konkretnom slucaju, al je smesno malo -_-

Posted

A malo je falilo da ubacim onog vola Kolarova kad sam video sastave. Sreca ne uspeh da napabircim jos 1 mil. U svakom slucaju Messi vratio Feia u zivot, bice svasta do kraja...

Posted

Malo sam ujebao na pocetku ali sta da se radi. Prvo sam skroz smetnuo sa uma da sad mogu 3 igraca iz istog tima pa sam izbacio maxwela i sirigua i stavio mirandu. A sad vidim da sam i genijalno za prvog gosu stavio Ceha a da mi je rezervni de gea koji igra dan pre.

Pa rekoh da pitam ako sad izvrsim izmenu ceh-de gea a posle degea usere, da li cu moci onda da vratim ceha sa klupe ili ne?

Posted

Ko je Cevap? Sad vidim da imamo 7 istih igraca :D

Posted

Mozes da vrsis izmene izmedju dva dana. Danas stavis sve sto igraju danas a sutra zamenis sa nekim sa klupe ko igra sutra.

Posted

A malo je falilo da ubacim onog vola Kolarova kad sam video sastave. Sreca ne uspeh da napabircim jos 1 mil. U svakom slucaju Messi vratio Feia u zivot, bice svasta do kraja...

Ne jebem tih 7 bodova, skinuo sam mu traku tako da pred sutrasnje meceve imam 10 bodova i 9 igraca.

Posted (edited)

Mozes da vrsis izmene izmedju dva dana. Danas stavis sve sto igraju danas a sutra zamenis sa nekim sa klupe ko igra sutra.

Jesi li siguran za to? tj da sad mogu da zamenim de geu za ceha koji mi jen a klupi, pa da ako ceh usere opet vratim de geu na gol?

Edited by pavllle
Posted

A nisam skapirao da si to uradio. Moras odmah da ostavis na klupi igrace koji igraju kasnije pa da ih ubacis po potrebi. Ne moze to sto si ti hteo.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Posted

Dakle, De Gea na gol, ako zasere - zadnji dan ubacujes Ceha.