расејан Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Овде не мислим само на "никад нисам јео х нити намеравам", него и на разне појаве које могу скроз да вам сјебу угођај.Тренутно су ми на уму две ствари: мокро. Не могу да једем кад је мокар сто, есцајг или моје руке. Прво измислим начин да то обришем/осушим па онда могу да једем. топла салата. Ако салату морам да сипам у тањир поред варива/меса, па се загреје, то више није то. Бивало је да сам прескочио салату због тога. пресољено - ово већ могу да поднесем, ал' место стиже на списак за избегавање.
Muwan Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 U vrtiću smo svi dobili trajne traume vezane za pire krompir, seckani spanać, poparu, sladak kupus i dinstanu šargarepu.Strah od pirea i šargarepe sam uspeo da izlečim u narednih 30 godina, sladak kupus mogu da pojedem ako je baš pitanje života i smrti, a od same pomisli na poparu ili seckani spanać i danas dobijam napade teške depresije. Pre bih pasao travu u parku nego jedan zalogaj toga da progutam.Iz nekog čudnog razloga, mirođiju izuzetno cenim u grašku ali je ne podnosim u bilo kom drugom jelu.Čim vidim poslužavnik sa pihtijama, završavam obed i ustajem od stola.
banecare1 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 i ja ne podnosim pihtije. kuvana boranija i skembici.
Agni Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 - Francuske budjave sireve. Od samog smrada momentalno gubim apetit.- Toplo mleko sa kajmakom.- Kacamak, zbog trauma iz vrtica.
mire Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 kozicu paradajza, ljuske pasulja i kajmak na mlekumomentalno bacam peglu
Tale Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Mleko i cimet. I to odvojeno. A ni zajedno.PiKtije (pravili su mi i sa suvim mesom, i jok).Kuvana slanina.Kajmak na mleku (dok sam pio mleko).
I*m with the pilots Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Ono sto ume da me uberiznervira jeste skorup u mleku, toplom ili hladnom. Mleko mi je od bebecih dana omiljena hrana, i ako ne procedim dobro i upadne mi malo u solju, toliko me to iziritira i zgrozi da imam potrebu da iskuliram neko vreme pre nego sto bih se vratila operaciji vadjenja skorupa i konacnom ispijanju :/Mrzim museme umesto stoljnjaka, imam utisak da mi se podlaktice lepe i odmah mislim o nehigijeni, eek
pantelia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Kuvano mleko. I miris i (nekada) ukus mi izazivaju momentalni nagon za povracanjem, ali zaista.Dunja u bilo kom obliku, cak mi je i miris odvratan (ali ne povracam).
Amelija Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 da li je ovaj topik ustvari ovaj topik?ili ipak ne?
garcia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 i ja ne podnosim pihtije. kuvana boranija i skembici.potpis.
Muwan Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 - Kacamak, zbog trauma iz vrtica.Zaboravih ovo da dodam na listu trauma. Uspeo sam da se oporavim do nivoa vruće palente sa sirom/slaninom/paradajzom ali kačamak sa mlekom nisam u stanju ni da pogledam.
bokki Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Puding, lubenica, sutlijaš, kačamak, toplo mleko, pihtije.
maheem Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 (edited) patlidzan, sutlijas, masan saran kod cika Jovidze, pihtije Pere Cigana Edited August 30, 2013 by maheem
wall Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Neslano. Ne znam za pojam preslano.Sirće.Turšiju, kiseli kupus i sl.
Recommended Posts