Jump to content
IGNORED

pogodi autora posta


Timmi

Recommended Posts

ili koliko poznajemo bliznje svojeza pocetak nesto super lako

Nije ni čudo, Pavle je jedan od prvih tenisera koji je izbacio gluten iz ishrane. Mislim da je to uradio u svojoj 63. godini, i time je značajno popravio svoju igru na mreži, pošto pre toga nije mogao da otrči do nje zbog godina.Mislim da Nole čak drži kraj uzglavlja bočicu sa Pavlovljevljevim urinom, i ujutru upoređuje boju svog sa bojom tog njegovog.
bez searcha...
Link to comment

aj opet jedan lagan

slobodno možete da mi skinete sve vornove zbog neizmernog doprinosa temi o egiptu (nisam upšte pisao na njoj u poslednje vreme, a mogao sam da sam hteo).
Link to comment

Hella.Evo jos nesto lako:

Sva vam je taj "beogradski duh", je li to neki esencijalni kvalitet? Da li moj jaran rodjen u Sarajevu, zivi u Mirijevu, ziveo je kao ker a sada je major u vojsci i planira da doktorira, ali i dalje prica ko Sarajlija, zna svaki stek za duvanje u gradu i svaki haustor, da li je on, gospodo, nosilac beogradskog duha? Ako nije, onda se ja u taj duh poserem. A ako jeste, onda je taj beogradski duh malo presiroka kategorija da bi znacila ista drugo osim - "stanovnik Beograda".
Link to comment

ja mislim da bi mogli da se podsetimo ovog bisera

Jeste kreten, ali koliko ima trudnica na ulici to je neverovatno. Ima vas svugde. I sve po ovoj vrućini izmilele napolje u pretesnim majicama koje više otkrivaju stomak nego što pokrivaju. Neukus. Još kad vidim trudnicu kako drži mobilni telefon je neodgovornost prema plodu.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...