Tsai Posted December 14 Posted December 14 3 hours ago, Roger Sanchez said: Cijeli niz je fenomenalan, katehizam tankietowna o nužnosti tiranije koju se usudio osporiti ni manje ni više nego drug Varufakis Cek nije mi jasno, zar nisu oni iz powerful countries , kao i milosevic?
black mirror Posted December 14 Posted December 14 5 hours ago, Eleniko said: druzi u izraelu žive u miru. bio sam u njihovim selima u blizini haife i sem činjenice da se radi o drugoj naciji, nema ništa što bi se moglo pisati kući. oni su arapi ali nisu muslimani /iako ih neki smatraju ezoteričnom muslimanskom sektom, kakvih ima raznih oko haife i na severu izraela poput čerkeza bibrasa nathoa iz fkp/. potpuno regularno služe IDF, učestvuju u vojnim operacijama i nisu ni na koji način nelojalni izraelu. opisujes ih kao da sluze unicef-u a ne jebenim sadistickim perverznjacima 1
noskich Posted December 14 Posted December 14 (edited) 12 hours ago, JozoMujica said: I nijedan od oslobođenih™ nije zarastao u kosu i bradu. Izgleda da u Asadovim kazamatima ništa ne raste. Pa Asadovi su terali islamiste da se briju i šišaju redovno kao jednu vrstu mučenja. PS I nokte da potkresuju. A sve u ime sekularizma. Edited December 14 by noskich 1
vememah Posted December 14 Posted December 14 11 hours ago, barba said: Klarisi nije ovo prvi put da pravi slicnu glupost, mada je ovo jedna od najboljih)) .. Meni nije jasno kako ovo prolazi.. Inace u tom zatvoru je bio i ruski ratni reporter.. Njegova supruga u onom od nekoliko stranica nazad. On tvrdi da je oko 70% izvestaja tacno, i cudi se sta ce zapadu ovakve gluposti kad ima sasvim dovoljno inkriminisuceg materijala. Sto hiljada i slicne gluposti su za njega glupost.. Može link?
JozoMujica Posted December 14 Posted December 14 8 hours ago, Roger Sanchez said: Uh, čekaj, želiš nam reći da baš nitko nije bio zatvoren u svim tim tzv. zatvorima? Svjedočimo najvećem teatru ikad u istoriji ljudskog roda? Uau Naravno da ih je bilo zatvorenih, ali to nema nikakve veze sa ovim rielitijem koji pravi CNN. A za najveći teatar, šta znam, povelika je konkurencija, iz iste i srodnih kuhinja.
barba Posted December 14 Posted December 14 (edited) 1 hour ago, vememah said: Može link? . Oleg Blohin... Ovde govori o tom sistemu https://t.me/Oleg_Blokhin/62064 Ovo je kratak post na tu temu.. Postove iz vremena kad je pusten nisam trazio.. https://t.me/Oleg_Blokhin/62067 Post gde potvrdjuje da je to zatvor gde je supruga bila zatvorena, mozda jedno pedeset- sto postova ranije, mrzelo me da trazim. . Edited December 14 by barba 1 1
Weenie Pooh Posted December 14 Posted December 14 Le Mond reportaža i snimak egzekucije "alavitskih svinja". Tekst je na engleskom. 2
Roger Sanchez Posted December 14 Posted December 14 Zanimljivo kako se vini odjedared senzibilizovao za egzekuciju ratnih zarobljenika, čim je poprište pomereno za 1600 km i ćurak okrenut... 1
duma Posted December 14 Posted December 14 47 minutes ago, Roger Sanchez said: Zanimljivo kako se vini odjedared senzibilizovao za egzekuciju ratnih zarobljenika, čim je poprište pomereno za 1600 km i ćurak okrenut... Sitna razlika je što u Siriji ubijaju alavitske svinje, a u Blajburgu nisu ubijali hrvatske, nego ustaške svinje. Teško da se "alavitske svinje" mogu porediti s svinjama koje su odvodile decu s Kozare. Može se ovde hiljadu puta ponoviti da su Alaviti decoubice, ali to neće promeniti činjenice. Ne, oni nisu slali decu u logore smrti. Nisu to radili ni Rusi u Ukrajini. To su radili radili tvoji sunarodnici s U na kapi. Da ponovim još jednom da je sramota što nisi banovan kad si se usudio da porediš sudbinu dece s Kozare s decom iz Ukrajine. 6 3
barba Posted December 14 Posted December 14 16 minutes ago, duma said: Da ponovim još jednom da je sramota što nisi banovan kad si se usudio da porediš sudbinu dece s Kozare s decom iz Ukrajine. . Ma daj, nije valjda i to radio? Kako?))) Sa banom se ne slazem, uopste mrzim banove)) . 1
zorglub Posted December 14 Posted December 14 2 minutes ago, barba said: Ma daj, nije valjda i to radio? Kako?))) Vodile ustaše siromašnu srpsku decu u dobrostojeće zagrebačke porodice. Takoreći spasili ih.
barba Posted December 14 Posted December 14 5 minutes ago, zorglub said: Vodile ustaše siromašnu srpsku decu u dobrostojeće zagrebačke porodice. Takoreći spasili ih. . Потужно! .
kipo Posted December 14 Posted December 14 (edited) 1 hour ago, Roger Sanchez said: Zanimljivo kako se vini odjedared senzibilizovao za egzekuciju ratnih zarobljenika, čim je poprište pomereno za 1600 km i ćurak okrenut... Mislim da je ovde prije svega tuzno sto Le Mond prenosi i ton u kom prenosi. Kao Time magazin bese sto je imao srceparajuci intervju sa divljakom koji je jeo srce svoje zrtve. Bar meni je to utisak. Nije srce nego pluca. Mislio da je jetra Quote ”Hopefully,” added Hamad, “we will slaughter all of them [the Alawites].” He said that he possessed another video of himself “sawing” a member of the pro-regime Shabiha militia with a “saw we use to cut trees”. Hamad added: “I sawed him in small pieces and large ones.” Edited December 14 by kipo 2
Weenie Pooh Posted December 14 Posted December 14 2 hours ago, duma said: Sitna razlika je što u Siriji ubijaju alavitske svinje, a u Blajburgu nisu ubijali hrvatske, nego ustaške svinje. Teško da se "alavitske svinje" mogu porediti s svinjama koje su odvodile decu s Kozare. Može se ovde hiljadu puta ponoviti da su Alaviti decoubice, ali to neće promeniti činjenice. Ne, oni nisu slali decu u logore smrti. Nisu to radili ni Rusi u Ukrajini. To su radili radili tvoji sunarodnici s U na kapi. Ma nije Rogeru do Blajburga, to je ipak solidnih 2,000 km vazdušnom linijom. On cilja na Ukrajinu, naravno, kao da na tamošnjim topicima nismo delili dovoljno snimaka ubijanja i zlostavljanja zarobljenika - od pucanja u koleno do razapinjanja na krst i spaljivanja. 1
Recommended Posts