Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

50 minutes ago, Engineer said:

Sultan kaže da neće dozvoliti cepanje Sirije. Tako da se džabe i Kurdi i Izraelci nadaju da će neki delovi Sirije u međunarodno priznatim granicama biti njihova (nova) država

Izostavio si drugi deo njegove izjave:

Terrorist organizations such as ISIS and PKK/PYD in other parts of the country will also be crushed as soon as possible.

Sve vise vesti o tome kako Turci bombarduju sve polozaje Kurda a maloturci™ pokusavaju da osvoje sto vise. 

• Replies 13.6k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam za Siriju, ali koaliciona lista Putin-Asad bi odnela ubedljivu pobedu u Srbiji.

• elem danas u fokusu i dalje Sednaja.  Ovo je bio ženski deo zatvora, ova deca na slici su "proizvod" silovanja ovih žena, rođena su u zatvoru i nikada nisu bila van ćelija. Imaju npr 5 godina, ni

• Osim u krugu dvojke, tu bi džihadisti počistili konkurenciju.

Posted Images

Otvorena ponovo Iranska ambasada u Damasku.

Budući kajmak-beg u srbistahanskom kadiluku Velike Bostan Imperije

Edited by mackenzie

To je mapa Evrope iz 16. veka...

2 minutes ago, Shan Jan said:

Otomani nisu kontrolisali ovoliku teritoriju ni za vreme Sulejmana Veličanstvenog. Turska mitomanija.

14 minutes ago, mackenzie said:

Budući kajmak-beg u srbistahanskom kadiluku Velike Bostan Imperije

Odustali od Beča. :sad:

3 minutes ago, Shan Jan said:

Na času istorije sa kaymak-begom 🤣🤣

Bolju priliku da naša država ponovo dobije izlaz na more nećemo imati

2 hours ago, Roger Sanchez said:

Upravo tako zbori jedna nadasve zgodna ali očito vrlo podmetnuta :fantom: sirijska ženskinja

Obožavam kako reporteri zapadnih televizija po ulicama bliskoistočnih, balkanskih i ex-SSSR gradova uvek slučajno nalete na neke likove ili ribe koji savršeno govore engleski i spremni su da im daju intervjue...

5 minutes ago, Ayatollah said:

Otomani nisu kontrolisali ovoliku teritoriju ni za vreme Sulejmana Veličanstvenog. Turska mitomanija.

Pa tu je negde... a siguran sam da u njihovim istorijskim knjigama (kao i u svakoj drzavi) je to dovedeno do apsurda. Moja poenta je da ovakve mape svojih drzava imas u dnevnoj sobi svakog nacionaliste na svetu.

1280px-OttomanEmpireMain.png

2 minutes ago, Shan Jan said:

Pa tu je negde... a siguran sam da u njihovim istorijskim knjigama (kao i u svakoj drzavi) je to dovedeno do apsurda. Moja poenta je da ovakve mape svojih drzava imas u dnevnoj sobi svakog nacionaliste na svetu.

1280px-OttomanEmpireMain.png

Pa sad, ova njegova mapa ide do Etiopije i Somalije na jug, do Čada na jugozapadu, do Maroka na zapadu, obuhvata celo Crno More i stiže do Kaspijskog. Ne vidi se dobro od kamere, ali se kladim da obuhvata celo Arabijsko poluostrvo, a ne samo Hedžaz. Na severoistoku ide do Kijeva skoro. Ništa od toga nije kontrolisalo Otomansko carstvo, a i pola toga što jeste su bili neki polunezavisni vazali.

Ali da, od nekih turskih ultrancionalista i nije za očekivati ništa manje.

A mene добри дечко Redoran banovao :cry: kada sam svojevremeno tvrdio da vreme Turske tek dolazi i da ce Rusija u odnosu na nju da spadne na regionalnu silu drugog reda...

Sve na stranu, vreme Turske tek dolazi, Rusija ce sa Turskom nuzno tek da ima problema u Srednjoj Aziji, a izraelskom ekspanzionizmu jedino Turska moze da stane na rep i to ne zarad arapskog jedinstva: ono ce da se resava - na sta god da ispadne - u trouglu Turska - Izrael - Iran, dok ce uticaj SAD da se sve vise smanjuje sa sve Rusijom koja ce, kako stvari stoje, morati da se pokrije usima, cuti i pezi Kini...

Sam nacionalizam je u svemu tome nuzno i provereno ortopedsko pomagalo, narocito u prema zapadnim standardima nerazvijenim drustvima poput turskog i iranskog, a pokazuje se i da zemlje sa razvijenom demokratijom i visokim nivooom obrazovanog stanovnistva poput Izraela nikako nisu imune, naprotiv...

Dobrodosli u 21. vek, vek religijskih i nacionalnih sukoba, vek Interneta, najznacajnijeg civilizacijskog dostignuca posle Gutenberga i sveopste civilizacijske regresije...

23 minutes ago, Engineer said:

Bolju priliku da naša država ponovo dobije izlaz na more nećemo imati

- pazi priču buraz :D vojvoda šešeljuga predlaže razmenu teritorija sa albanijom, oni nama skadar i okolinu do luke sv jovan :happy:, a mi njima delove kosova koji su većinski njihovi i svi da se vole i ljube posle te razmene...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.