ObiW Posted December 10 Posted December 10 16 minutes ago, barba said: . Heaviside, zasto svi su oni isti mora da se shvata u toliko rigidnom obliku? Svisuistizam je forma etikete, koju kad ti zalepe na sred cela to valjda obevezno znaci da nisi u pravu... Naprotiv, to znači da imamo posla sa neutralnim i neostrašćenim geostrategom koji uvidja realnost na terenu.
namenski Posted December 10 Posted December 10 Just now, Heaviside said: Nema univerzalne skale, zato i pitam lepo koleginici forumašicu da prezentuje svoju. Ne zato što je to neka obaveza nego zato što joj smeta što su neki stekli utisak da su joj svi isti. Taj utisak sam stekao i ja a ne bih da grešim dušu pa sam zamolio da napravi neku razliku ili pak potvrdi da se ljuti bez razloga. Aaaaa, pa ti shvatas @Mel ozbiljno, izvinjenje iz sve snage.... Jos se nije pozvala na nekog dedu iz Damaska ili na pricali mi ljudi... 2
Mel Posted December 10 Posted December 10 Just now, Heaviside said: Čitam šta ti pišeš. Evo ti iznad citat koji ovim upisom potvrđuješ uz još jedno odbijanje da napraviš neku razliku između njih. “Sto ne kreature kao sti su Asad, Putin, Netanjahu i Bajden”. I to je skroz OK, naravno da imaš pravo da ti Asad, Putin, Netanjahu i Bajden budi isti, samo nemoj onda da se skandalizuješ što ti se navodno učitiva svisuistizam. Navodno? Ili citaj sta pise, ili nemoj, ali crno na belo ti je gore napisano to "navodno".
barba Posted December 10 Posted December 10 2 minutes ago, ObiW said: Naprotiv, to znači da imamo posla sa neutralnim i neostrašćenim geostrategom koji uvidja realnost na terenu. . Svakako... Ostrascenost level beskonacno mogli smo svi da vidimo nedavno u US izbornoj kampanji... Ovde, na forumu.. .
namenski Posted December 10 Posted December 10 21 minutes ago, Sammael said: Da se vratimo u kontekst Sirije, šta imamo trenutno u Siriji: Prosto: imamo 1 zariste koje ce da bukti ili tinja svejedno, narednih 10-ak i vise godina i gde ce i kuso i repato, od Turske i Izraela do poslednje islamske frakcije da silji patku... I koje ce, koliko sutra, da bude medijski gurnuto u stranu, osim ako nekome ne zatreba da ne bude... 2
Heaviside Posted December 10 Posted December 10 (edited) 3 minutes ago, Mel said: Navodno? Ili citaj sta pise, ili nemoj, ali crno na belo ti je gore napisano to "navodno". Pa da, navodno. Zato što se ne učitava nego stvarno to pišeš. Mislim, napiši da ta četvorica nisu ista i nesporazum će biti momentalno rešen. Edited December 10 by Heaviside
namenski Posted December 10 Posted December 10 1 minute ago, barba said: Svakako... Ostrascenost level beskonacno mogli smo svi da vidimo nedavno u US izbornoj kampanji... Ovde, na forumu.. To je nesto drugo: zal za praaaaavim americkim vrednostima koje 1 mrski Tramp ugrozava... A i zgodna prilika za etiketiranje, lov na latentne: Tramp=Putin=KGB=vucic=Asad=dopuniti po zelji....
Mel Posted December 10 Posted December 10 3 minutes ago, Heaviside said: Pa da, navodno. Zato što se ne učitava nego stvarno to pišeš. Mislim, napiši da ta četvorica nisu ista i nesporazum će biti momentalno rešen. To sto su sva cetvorica ista prica ne znaci da sam ja neki sveistista nego da je tako kako je. 3
Mel Posted December 10 Posted December 10 Vidim jako je smesno, ok, razumela sam za da su za Heavisidea i Sammaela Asad i Putin isto, ali su pritom Netanjahu i Bajden nesto drugo i drugacije. Kako to? Koje su to finese koje cine sustinsku razliku?
Sammael Posted December 10 Posted December 10 Pa, za početak, ni jedan ni drugi nisu 24 godine na vlasti. Netenjahuu je bilo suđeno u sopstvenoj državi (i nadajmo se biće opet). Bajden ne vrši sistematsko ubijanje svojih državljana. Eto, par finesa. 1 1
Mel Posted December 10 Posted December 10 7 minutes ago, Sammael said: Pa, za početak, ni jedan ni drugi nisu 24 godine na vlasti. Netenjahuu je bilo suđeno u sopstvenoj državi (i nadajmo se biće opet). Bajden ne vrši sistematsko ubijanje svojih državljana. Eto, par finesa. Ovo nikako nije plus. Valjda je gore ici naokolo i ubijati nizu rasu nego samo/i svoje gradjane? Kao eto taj Hitler, sto je ubijao Jevreje po Evropi pa i da razumes, ali one Nemce sto je prvo pobio to je bas losa prica? Koji je vama? Jel to pise u nekom od onih clanaka gde objasnjavaju kako je ovo u Gazi bilo zbog Trampovog telefona kako je bas onako uzviseno kad ubijas tudju decu a ne po svojoj drzavi? 1
Sammael Posted December 10 Posted December 10 Znači kad Netenjahu ubija Palestince, to je bolje nego kad ubija Sirijce. Ok. 1
theanswer Posted December 10 Posted December 10 (edited) Počeli su da kruže snimci umerenih glavoseča iz Latakije.. Nothing to see there, par egzekucija, ljudi koji se vuku po ulici itd. To je samo delić onoga što oni sami snimaju. Edited December 10 by theanswer 1
Recommended Posts