Jump to content

Featured Replies

• Replies 13.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam za Siriju, ali koaliciona lista Putin-Asad bi odnela ubedljivu pobedu u Srbiji.

• elem danas u fokusu i dalje Sednaja.  Ovo je bio ženski deo zatvora, ova deca na slici su "proizvod" silovanja ovih žena, rođena su u zatvoru i nikada nisu bila van ćelija. Imaju npr 5 godina, ni

• Osim u krugu dvojke, tu bi džihadisti počistili konkurenciju.

Posted Images

to su mahom stari snimci.

ovaj je jedan od najefektniji od danasnjih borbi.

ruski helikopteri

On 7. 10. 2015. at 14:46, Prospero said:

Skupa igračka, pitam se na šta su je potrošili osim da im je benefit samo bojevo gađanje.

Hm, a koliki je resurs tim stvarima? Imam neki utisak da će oni svašta da pobacaju ovde, i onako plaća neko drugi.

evo kako gađaju tenkove

ne verujem da je ovaj snimak pravi!

odakle sad tu jedinica FSA kad oni ne postoje ili se bar tako tvrdi i u moskvi i ovde na forumu?

Edited by Bane5

sličan tom je i ovaj:

kao da vode rat i video simulacijama

ista pozicicija samo drugacije postavljeni tenkovi, opet 'nepostojeca FSA'.

sve je ovo snimljeno u katarskim filmskim studijima.

a uz to i po tri člana posade ostaju živi i uspevaju da izađu iz tenka

ma naravno, sve je laz

nepostojeca vojska, nepostojeca borba, simulacija tenkova, svi zivi i srecni... a katar profitira na propagandi.

ako rusi budu dobro zapekli iz vazduha, neće moći katar tako lako dase naslađuje

On 7. 10. 2015. at 14:53, steins said:

ma šta ovo bacaju kad ovoliko puca sunce ti kalaisano?  :ph34r:

Ништа не бацају, ископали су тунел испод положаја противника и натрпали га са тонама експлозива.

Више пута кориштено у овом прилично статичном сукобу.

On 7. 10. 2015. at 15:15, Bane5 said:

a katar profitira na propagandi.

meni ovo lici na juznu Kaliforniju.

French President Francois Hollande has proposed uniting the forces of the so-called Free Syrian Army and President Assad’s army to battle ISIS terrorists, President Putin revealed. It could create the ground for political settlement in Syria, he added.

"During [my] recent visit to Paris, French President Francois Hollande expressed an interesting idea, saying it is worth trying to unite the efforts of [syrian President Bashar] Assad's army and the so-called Free Syrian Army,” Putin said during a meeting with Defense Minister Sergey Shoigu.

He said, however, that Russia does not know where exactly the FSA is or who heads it.

“If we assume that this [FSA] is the military wing of the so-called healthy part of the opposition, then uniting their forces [with Assad’s army] against the common enemy – ISIS, Jabhat al-Nusra and other terrorist organizations – could create good ground for the political settlement in Syria,” Putin added.

On 7. 10. 2015. at 15:19, Gandalf said:

meni ovo lici na juznu Kaliforniju.

moguce je, ali dobro je da nisam poverovao u ovu gnusnu podvalu 'iz zaliva ili sa zapada'.

Edited by Bane5