steins Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=GyB04wTreDA ma šta ovo bacaju kad ovoliko puca sunce ti kalaisano? na kraju i neki mi 24????
Bane5 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 to su mahom stari snimci. ovaj je jedan od najefektniji od danasnjih borbi. ruski helikopteri
Vapad Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Skupa igračka, pitam se na šta su je potrošili osim da im je benefit samo bojevo gađanje. Hm, a koliki je resurs tim stvarima? Imam neki utisak da će oni svašta da pobacaju ovde, i onako plaća neko drugi.
Bane5 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 (edited) ne verujem da je ovaj snimak pravi! odakle sad tu jedinica FSA kad oni ne postoje ili se bar tako tvrdi i u moskvi i ovde na forumu? Edited October 7, 2015 by Bane5
Bane5 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 ista pozicicija samo drugacije postavljeni tenkovi, opet 'nepostojeca FSA'. sve je ovo snimljeno u katarskim filmskim studijima.
Marcus Wulffings Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 a uz to i po tri člana posade ostaju živi i uspevaju da izađu iz tenka
Bane5 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 ma naravno, sve je laz nepostojeca vojska, nepostojeca borba, simulacija tenkova, svi zivi i srecni... a katar profitira na propagandi.
Marcus Wulffings Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 ako rusi budu dobro zapekli iz vazduha, neće moći katar tako lako dase naslađuje
vathra Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 ma šta ovo bacaju kad ovoliko puca sunce ti kalaisano? Ништа не бацају, ископали су тунел испод положаја противника и натрпали га са тонама експлозива. Више пута кориштено у овом прилично статичном сукобу.
Gandalf Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 a katar profitira na propagandi. meni ovo lici na juznu Kaliforniju.
Lord Protector Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 French President Francois Hollande has proposed uniting the forces of the so-called Free Syrian Army and President Assad’s army to battle ISIS terrorists, President Putin revealed. It could create the ground for political settlement in Syria, he added. "During [my] recent visit to Paris, French President Francois Hollande expressed an interesting idea, saying it is worth trying to unite the efforts of [syrian President Bashar] Assad's army and the so-called Free Syrian Army,” Putin said during a meeting with Defense Minister Sergey Shoigu. He said, however, that Russia does not know where exactly the FSA is or who heads it. “If we assume that this [FSA] is the military wing of the so-called healthy part of the opposition, then uniting their forces [with Assad’s army] against the common enemy – ISIS, Jabhat al-Nusra and other terrorist organizations – could create good ground for the political settlement in Syria,” Putin added.
Bane5 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 (edited) meni ovo lici na juznu Kaliforniju. moguce je, ali dobro je da nisam poverovao u ovu gnusnu podvalu 'iz zaliva ili sa zapada'. Edited October 7, 2015 by Bane5
Recommended Posts