Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

zonbija ne vredi klat, moras ga ubit uglavu!

Posted

ne kod vucka! on se toliko samopovredjivao o kancelarijski orman u napadima ludila da je oguglao na glavostrel.

Posted

al je vucicevic izdominirao temom :D

Posted (edited)

Posle ovoga je sve anti-klimaks, ali evo da okačim još jedan doprinos ovogodišnjeg favorita.

Nisu krivi siroti političar, stoka od naroda im tura mito u ruke, i kako onda da odbiju? Naravno, to je sve zbog socijalizma.

Nebojsa Krstic 12:10 03.08.2014

Re: besmislice

A mi kao nismo socijalna država?

Sam' uđi u bilo koje javno preduzeće, javnu upravu, kancelariju.

Naravno da jesmo. Mi smo pseudosocijalistička država od WW2 naovamo. Naučili smo da treba da imamo besplatno školovanje i lečenje, a da je država obavezna da nas zaposli i da nas plaća za posao koji otaljavamo levom rukom. I da nas jeftino kreditira. I da svi imamo svoje zemljake gde treba. I da se zapošljavamo preko veze.

Kad neko pominje stranke koje zapošljavaju svoje članove zaboravlja da ti članovi nisu došli s Marsa.

Mi smo ti članovi.

Dok sam bio savetnik, na blogu je desitina komentatora pljuvala korupciju a u DM mi ostavljala poruke sa željama da im završim ovo i ono.

Dakle, sve smo to mi...a ne oni! Nismo mi dobri, a političari loši.

Mi smo ti političari.

To je čvor koji je nerazmrsiv.

Edited by Turnbull
Posted

kakav gordijev cvor! nikako da ispetljamo volove.

Posted

Aleksandar će to rešiti, kao i njegov imenjak i kolega, Makedonski. Cilja Krle na tu paralelu, samo čeka pravi trenutak :D

Posted

Ko nam je kriv što ne razumemo svu čvornovatu kompleksnost Krletove misli? 

Biće da je do mene što ne vidim ništa više od banalnosti, opštih mesta i površnih zaključaka, ispravnih samo ukoliko su samopodrazumevajući.

Mislim da Krle neće dočekati pravi trenutak (signal), pošto Aleksandar ne oskudeva misliocima i savetnicima njegovog ranga. Ne vidim šta će mu, jer je mogućnost da preko njega pridobije prodemokratske glasove na vrlo dugom štapu. A tek mi nije jasno koga bi i čemu Krle mogao da savetuje. 
Posted

Krleta u ambasadore!

Dobro mu stoje italijanske naočare, to mu je dovoljno od stručnosti...

Posted

Nikako da oprosti bata-Žiletu za tvit : "onaj glupi iz Idola?".

Evo, vec drugi-treci dan..

Posted

Posle ovoga je sve anti-klimaks, ali evo da okačim još jedan doprinos ovogodišnjeg favorita.

Nisu krivi siroti političar, stoka od naroda im tura mito u ruke, i kako onda da odbiju? Naravno, to je sve zbog socijalizma.

Nije samo glup, nego i bezobrazan.

Posted

Pa naravno da je bezobrazan i nekritičan kad je njegova glupost bila tretirana kao savetodavni rad na najvišem nivou. 

Posted

Nije on bezobrazan, za glupost mu ne zameram, ljudi smo: on je samo ljigav da ljigaviji ne moze biti.

Doduse, ne treba potcenjivati njegove kapacitete sto se ljigavosti tice.

Posted (edited)

I ne treba mu zamerati na gluposti, nije se samopostavio i samoproklamovao ni u šta. Bezobrazan je na način na koji su ljudi skromnih potencijala, kad se sticajem okolnosti domognu važne pozicije i pritom smatraju da su je apsolutno zaslužili, bezobrazni. 

Edited by Notorious