September 2, 20231 yr Em skotina, em na radnom zadatku relativizacije... Sve je to ista firma, da ne kazem sluzba - on, Smajlovicka, glupi Klacar i jos desetine seratora ovog tipa. Jos. Krle ispada bolji od njih posto bar otvoreno zaradjuje svoj hleb
September 10, 20231 yr 1 minute ago, arheolog1981 said: Ne znam jel pravo mesto za ovog tupana on je vise za kdp.
September 10, 20231 yr Ne znam kako je došao do ovog stadijuma, a samo je trebalo da se bavi muzikom, mada ni tu nije nešto.
September 12, 20231 yr 42 minutes ago, Eleniko said: što baba vesna ne koristi đ na tastaturi kad čak i ja to umem, nego dj Stara garda, samo US tastatura :P
September 12, 20231 yr 58 minutes ago, Eleniko said: što baba vesna ne koristi đ na tastaturi kad čak i ja to umem, nego dj učila slepo kucanje na mašini koja ima čćšž ali nema đ
September 12, 20231 yr 1 hour ago, napadaj said: Inace me savrseno boli milokliz za Djokovica, i sportske uspehe, ne volim ga ni ja, ali, kada ova baba vestica krene da serenda, dodje mi da navijam zinat