jorma shparga Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 2 hours ago, radnik said: Nekom Damiru Handanovicu. realno, bez pomagala, tesko 1
slepa živana Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 6 hours ago, James Marshall said: a djelovala je kao kul lik prvih dan dva kad su je doveli. čula sam da ima neka nova droga u vidu kapi, nakapa se u piće i onda ljudi rade potpuno neverovatne stvari. a pročitala sam da je usvojila dve dvevojčice, a i rodila je decu, pa mislim, ne može da bude ovako loša osoba. sigurno kapa nešto u piće. 5 hours ago, JozoMujica said: Od njih dve je za oko prijatnija i noga od stola. hitlerke. njih dve će baš morati u zatvor.
villiem Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Samo da ne propustimo da je rts presao na nasu stranu.
Filozof manijak Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 2 hours ago, slepa živana said: čula sam da ima neka nova droga u vidu kapi, nakapa se u piće i onda ljudi rade potpuno neverovatne stvari. GHB iliti popularni Dži To je ona droga na koju te baba upozorava kad ideš u kafić da ti je ne sipaju u piće 1
Svemir Zeka Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Pa to nije nova droga, ih, na Nbg rabljena krajem devedesetih onoliko
slepa živana Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 2 hours ago, Svemir Zeka said: Pa to nije nova droga, ih, na Nbg rabljena krajem devedesetih onoliko jel na bazi razređivača za industrijsku upotrebu?
Svemir Zeka Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 13 minutes ago, slepa živana said: jel na bazi razređivača za industrijsku upotrebu? Ne znam...ali znam kako deluje
slepa živana Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne znam...ali znam kako deluje ovo je novo. kao lepak za višu klasu. 1
Filozof manijak Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Živka otkriva blagodeti narko-nimfo kolaboracije? 1
renne Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 istok ispa'o mnogo, ali mnogo bezobrazan i glup krmak jedan 1
Misko Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 16 minutes ago, renne said: istok ispa'o mnogo, ali mnogo bezobrazan i glup krmak jedan Pa gde je korpus delikti? i ko je u stavri, taj Istok, kapiram d aje neki uzticajni tviteras, ali sem toga, koja je nejgova prica?
renne Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Neću da linkujem, breviše je bljutavo Pa poznati mag™ marketinga Pavlović
ragasto Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 A sa kolegom Džamićem, sličnim prodavcem magle je nedavno davao neke predloge šta opozicija treba da radi, kako treba da radi, zašto ne valja ovo što radi, itd. Ekipa sa državnih jasli koja će pre ili kasnije morati da vraća usluge onima koji su ih na te jasle i postavili. 1
Recommended Posts