July 10, 20231 yr 6 hours ago, James Marshall said: a djelovala je kao kul lik prvih dan dva kad su je doveli. čula sam da ima neka nova droga u vidu kapi, nakapa se u piće i onda ljudi rade potpuno neverovatne stvari. a pročitala sam da je usvojila dve dvevojčice, a i rodila je decu, pa mislim, ne može da bude ovako loša osoba. sigurno kapa nešto u piće. 5 hours ago, JozoMujica said: Od njih dve je za oko prijatnija i noga od stola. hitlerke. njih dve će baš morati u zatvor.
July 10, 20231 yr 2 hours ago, slepa živana said: čula sam da ima neka nova droga u vidu kapi, nakapa se u piće i onda ljudi rade potpuno neverovatne stvari. GHB iliti popularni Dži To je ona droga na koju te baba upozorava kad ideš u kafić da ti je ne sipaju u piće
July 11, 20231 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Pa to nije nova droga, ih, na Nbg rabljena krajem devedesetih onoliko jel na bazi razređivača za industrijsku upotrebu?
July 11, 20231 yr 13 minutes ago, slepa živana said: jel na bazi razređivača za industrijsku upotrebu? Ne znam...ali znam kako deluje
July 11, 20231 yr 5 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne znam...ali znam kako deluje ovo je novo. kao lepak za višu klasu.
July 12, 20231 yr 16 minutes ago, renne said: istok ispa'o mnogo, ali mnogo bezobrazan i glup krmak jedan Pa gde je korpus delikti? i ko je u stavri, taj Istok, kapiram d aje neki uzticajni tviteras, ali sem toga, koja je nejgova prica?
July 12, 20231 yr A sa kolegom Džamićem, sličnim prodavcem magle je nedavno davao neke predloge šta opozicija treba da radi, kako treba da radi, zašto ne valja ovo što radi, itd. Ekipa sa državnih jasli koja će pre ili kasnije morati da vraća usluge onima koji su ih na te jasle i postavili.