February 19, 20223 yr 1 minute ago, Lord Stef said: Nestor prs'o, ali kad sam vec ovde podsetio me na problem koji me iritira godinama: kad god izadjem iz auta nakon voznje pecne me neka struja cim se uhvatim za vrata da ih zatvorim. Sad imam naviku da ih zatvaram dupetom ili laktovima, ljudi me cudno gledaju. Ne gledamo te čudno, svi tako zatvaramo.
February 19, 20223 yr puno sintetichkih materijala, taka im priroda. ko da je juche bilo vozimo juniora na velikim kolicima u novom merkatoru, a kosa mu na sve strane ko maslachak. posle nas ubije strujom, al shta zna dete sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 19, 20223 yr "mene uvek udari struja kada pipnem dobro parče" - rekao je ujak™ priče o zanatima - bora ćosić Edited February 19, 20223 yr by djordje geprat
February 24, 20223 yr Bajatović, SPS, direktor Srbijagasa. Mesečna plata mu prelazi 30 hiljada evra... pa ti vidi ko je tu tupan
March 2, 20223 yr Ovaj kao da je Glavonjin brat blizanac po glupavosti, jedan od onih što se lože na vređanja koja dobija za svaki tvit
March 6, 20223 yr On 5.3.2022. at 12:10, Taihoskopija said: Još jedan debilni Vesićev pokušaj da jaše na net meme talasu, jeij. i da malo skreće pažnju sa drugih stvari