Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Kapiram da je kao mali baš jako stradao kada je pao na glavu sa tako jedne šljive. U bunar. Rakije. Šljivovice. Srpske. Sve to ima svoje.

Posted
Moram odmah da kažem da sam kao učesnik svega toga subjektivan. Sa produkcijskog aspekta, serija je na vrhunskom nivou :lol: , to je prva stvar koja mi se mnogo dopada. Drugo, serija je istorijski tačna :rolf: . Tokom snimanja, reditelj Radoš Bajić se svakodnevno konsultovao sa Institutom za istoriju kako bi proverio sve istorijske činjenice :Hail: .
Nakon emitovanja prve epizode, na društvenim mrežama su se pojavili komentari da je serija “usporena”. Miloš i na to ima odgovor. :o- U prvoj epizodi uvek morate da napravite ekspoziciju, a sa druge strane, to je Radošev manir, jer on ne trči da udovolji generaciji koja je rasla na video-igricama - rekao je Miloš.
:fantom:
Posted

u pravu je glumac.generacija rasla na video-igricama nikada nije jebala pod šljivom.

Posted

biiiiikovićbog. opet da pocetim na stanoviti intervju sa personom de sa gađenjem i u sitna crevca objašnjava koliko je strašno kad si slavan.

Posted

Sinoc je bio na studiju B, ukljucio sam se u momentu kad je govorio o slavama i da mu je rodjeni brat monarh...

Posted

gradjani, moramo budno motriti na ovog Bikovica. jako sam zadovoljan njegovim opusom.

Posted
u pravu je glumac.generacija rasla na video-igricama nikada nije jebala pod šljivom.
niti je izgleda sa iste pre toga pala na glavu poput ovog mucenika.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Posted

nisam procitao oksija :Dveliki umovi misle slicno.Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Posted
Sinoc je bio na studiju B, ukljucio sam se u momentu kad je govorio o slavama i da mu je rodjeni brat monarh...
:huh:Monarh ili monah?