Töölönlahti Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Kapiram da je kao mali baš jako stradao kada je pao na glavu sa tako jedne šljive. U bunar. Rakije. Šljivovice. Srpske. Sve to ima svoje.
teacher Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Moram odmah da kažem da sam kao učesnik svega toga subjektivan. Sa produkcijskog aspekta, serija je na vrhunskom nivou , to je prva stvar koja mi se mnogo dopada. Drugo, serija je istorijski tačna . Tokom snimanja, reditelj Radoš Bajić se svakodnevno konsultovao sa Institutom za istoriju kako bi proverio sve istorijske činjenice . Nakon emitovanja prve epizode, na društvenim mrežama su se pojavili komentari da je serija “usporena”. Miloš i na to ima odgovor. :o- U prvoj epizodi uvek morate da napravite ekspoziciju, a sa druge strane, to je Radošev manir, jer on ne trči da udovolji generaciji koja je rasla na video-igricama - rekao je Miloš.
garcia Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 u pravu je glumac.generacija rasla na video-igricama nikada nije jebala pod šljivom.
nisam ja Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 biiiiikovićbog. opet da pocetim na stanoviti intervju sa personom de sa gađenjem i u sitna crevca objašnjava koliko je strašno kad si slavan.
Singer Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Sinoc je bio na studiju B, ukljucio sam se u momentu kad je govorio o slavama i da mu je rodjeni brat monarh...
Аврам Гојић Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 gradjani, moramo budno motriti na ovog Bikovica. jako sam zadovoljan njegovim opusom.
kim_philby Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 u pravu je glumac.generacija rasla na video-igricama nikada nije jebala pod šljivom.niti je izgleda sa iste pre toga pala na glavu poput ovog mucenika.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
kim_philby Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 nisam procitao oksija :Dveliki umovi misle slicno.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
atajlo Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Sinoc je bio na studiju B, ukljucio sam se u momentu kad je govorio o slavama i da mu je rodjeni brat monarh... :huh:Monarh ili monah?
Recommended Posts