gospa buba Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 nisu vulin i lazanski ta kategorija. oni su glupi.
Filozof manijak Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Imam u kombinatu lika koji je poslanik u novosadskoj gradskoj skupštini. Za njega se može reći da je granični slučaj, taman dovoljan da nekako funcioniše u ljudskoj zajednici. Ali je zato extra sposoban kad treba organizovati bakljadu i razglase na krovovima zgrada tokom policijskog časa. Ima.platu veću nego nadređeni mu rukovodilac i redovnu stimulaciju na istu. Meni ostaje samo da se šutam nogom uGlavu
ragasto Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Prilično sam siguran da je lično Mona raširio jebote snimak...za svaku rečenicu iz njega mogu bez problema da zamislim Vučića kako je izgovara.
msv Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 (edited) 1 hour ago, ragasto said: Prilično sam siguran da je lično Mona raširio jebote snimak...za svaku rečenicu iz njega mogu bez problema da zamislim Vučića kako je izgovara. I ja sam isto pomislio, jer se "amaterski snimak" prvo pojavio na Njuzmaksu kod njegovog pajtosa Georgieva (N1) Brnabić o ponašanju Momirovića: Videla sam emocije, želi da se radovi završe Edited February 24, 2021 by msv 1
Frank Pembleton Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 I ja pomislio, ono što mi njemu zapravo zameramo je rečnik[emoji769].A to svakako radikale ne brine. .... Shiit has hit the fan!
ragasto Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Pa to je nivo ispod koga se ne ide čak i ako nisi ministar. Ideš okolo, napušavaš sve, "Hoćeš ja da ti ovo uradim pošto ti ne znaš", teraš da se odraditm, itd. Jedino mislim da se zaneo sa zadnjim delom snimka, danak mladosti i neiskustvu. Sudeći po Pantelinoj izjavi dobro je startovao iako ima još da uči.
mraki Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 (edited) 27 minutes ago, msv said: I ja sam isto pomislio, jer se "amaterski snimak" prvo pojavio na Njuzmaksu kod njegovog pajtosa Georgieva (N1) Brnabić o ponašanju Momirovića: Videla sam emocije, želi da se radovi završe Šaljem im neke vrlo sočne emocije ovim putem. Edited February 24, 2021 by mraki
ObiW Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 10 minutes ago, ragasto said: Pa to je nivo ispod koga se ne ide čak i ako nisi ministar. Ideš okolo, napušavaš sve, "Hoćeš ja da ti ovo uradim pošto ti ne znaš", teraš da se odraditm, itd. Jedino mislim da se zaneo sa zadnjim delom snimka, danak mladosti i neiskustvu. Sudeći po Pantelinoj izjavi dobro je startovao iako ima još da uči. Realno, zasto bi uopste prihvatio da budes ministar ako ne mozes da kraduckas i da javno ponizavas predpostavljene? To su ta neka sitna zadovoljstva koja zivot znace.
ragasto Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Jesu, ali to je sada u opisu posla. Ko god ubode ministarsku poziciju pregazio je nekoliko drugih ajkula i mora da pravi ovakve ispade i zbog njih (jer su konkurencija jedni drugima) i zbog javnosti (jer mora da se pokaže čvrsta ruka). Pa se u zavisnosti od backgrounda dođe i do ovakvih scena pošto ovaj šiljokuran to za sada ne ume da odglumi, ali će se potruditi da se popravi.
nenad Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 25 minutes ago, Frank Pembleton said: I ja pomislio, ono što mi njemu zapravo zameramo je rečnik. A to svakako radikale ne brine. .... Shiit has hit the fan! nije tu uopste glavni problem recnik, vec njegov nacin razmisljanja. njemu je jedino vazno da da vucic pomazi po glavi jer nije bilo probijanja roka, zabole ga za kvalitet radova. pa jbt, on rasvetu u tunelu naziva zavrtanjem sijalica. 3
Moonwalker Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 (edited) 2 minutes ago, nenad said: jbt, on rasvetu u tunelu naziva zavrtanjem sijalica. Edited February 24, 2021 by Moonwalker
Frank Pembleton Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 nije tu uopste glavni problem recnik, vec njegov nacin razmisljanja. njemu je jedino vazno da da vucic pomazi po glavi jer nije bilo probijanja roka, zabole ga za kvalitet radova. pa jbt, on rasvetu u tunelu naziva zavrtanjem sijalica.Naravno.Nemojte da me prodate[emoji769], jebaće me onaj ludak... .... Shiit has hit the fan!
đorđe geprat Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 ne dirajte ga. posle njega dolazi gore. neka nam vrate zoranu.
aram Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Po mom mišljenju, veći je problem sebi napravio time što je pustio da se vidi da on izgleda stvarno misli da mu je Drobnjak nekakva moguća opasnost, a kad Drobnjak to shvati, onda će ga sjebati dok kaže keks. I ostaće tu gde je, jer tu će duže da traje od svih. 1
msv Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Bili smo u pravu... (N1) Momirović o snimku na kom viče na radnike: Znao sam da budem i oštriji
Recommended Posts