Joe D Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Da nisu nicim izazvano i van bilo kakvo konteksta posadili 20metarkog Stefana Nemanju u ljuski jajeta, mozda i bilo dobro. 2
Milošica Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Meni nije problem Stefan Nemanja sam po sebi, ali žir...
gospa buba Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 zir da se ostavi na miru!sent from bubamoto
jorma shparga Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 pravda za zir! da ne ulazimo u lik i delo smrada koji ovo izjavljuje - sto je tesko ali ajde - opravdavanje potpunog razaranja funkcije saobracaja u jednom gradu zbog kurvi i taksista i zgrada koje nisu renovirane je toliki nivo gluposti da mislim da bi se i Krlo postideo...mada autor i jeste Krlo 2.0 na neki nacin 1
gospa buba Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 progresivno ogluopeo u prisustvu fenotipa.sent from bubamoto
Jumanji Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Malo se rodiš tup, malo utice fenotip, a malo vise si idiot po genotipu.
SNARC Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Jebem mu..kako se ne zapitas... Pitace mi neko decu, ko ti je otac..ili ce neko da kaze, ovom malom je Krle otac. Jel moguce da te nije strah od blama koje ce tvoje dete da prodje samo zato sto neko zna ko mu je otac. Ako i ne razmisljas o tome..mozes da se setis kako je prosao Lausevic u filmu "Braca po materi" zato sto mu je otac bio ustasa. Sljam i dno.
Recommended Posts