James Marshall Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Jbt, kakav jeziv lik, mislim, otkad znam za njega takav mi utisak ostavlja. Možda je ovako uživo do jaja, super, ali slika koju emituje... Samo njegov izlazak iz DS mi je podigao mišljenje o toj stranci za 100%. Možda da angažuje nekog PR stručnjaka.... ...koji će mu reći da se mane politike. Link to comment
aram Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Ne znam da li je istina, ali je super: Vulin otisao u Moskvu sa laznim negativnim testom na kovid. Tamo ga testirali i otkrili da je pozitivan. Zakljucali ga u sobi u hotelu. Link to comment
Sludge Factory Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Sta ce koji kurac u Moskvi? Link to comment
gospa buba Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 6 minutes ago, aram said: Ne znam da li je istina, ali je super: Vulin otisao u Moskvu sa laznim negativnim testom na kovid. Tamo ga testirali i otkrili da je pozitivan. Zakljucali ga u sobi u hotelu. pa to bi bilo divno Link to comment
Jumanji Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ne znam da li je istina, ali je super: Vulin otisao u Moskvu sa laznim negativnim testom na kovid. Tamo ga testirali i otkrili da je pozitivan. Zakljucali ga u sobi u hotelu.[emoji38] pa fenomenalno! [emoji38] Link to comment
jorma shparga Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 za njega se znalo da je granicni slucaj po pitanju IQ, sad je bar jasno s koje strane granice je Link to comment
slepa živana Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 jel on ono beše pre neki dan bio u novom pazaru? Link to comment
slepa živana Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 30 minutes ago, renne said: Jašta je jebote pa stvarno treba da budeš mentalno zastao da odeš zaražen u selo gde ljudi ne znaju gde će sa bolesnima... onako, da se prošetaš, popričaš... ako je ovo istina, mi zasita klizimo ka kamenovanju na trgovima. Link to comment
Frank Pembleton Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ne vidim šta ko? .... Shiit has hit the fan! Link to comment
Recommended Posts